A 38 éves, rendszeres vetkőző modell most az Another Man magazin 2012 tavaszi-nyári limitált különkiadásához adta nevét és testét. Mint általában, a hangsúly ezúttal is a mellén van.

Március elején, a Párizsi Divathét első napján jelent meg az Another Man (Egy másik férfi) magazin idei tavaszi-nyári különkiadása, amelynek címlapján a minimum mihalikenikőnyit vetkőző Kate Moss teste, és az ő szignója szerepel - írja a Daily Mail. A szupermodell persze ezúttal sem volt szégyellős, mellét most sem takarja semmi, viszont révetegen tekint a távolba, szája résniyre nyitva, vagyis a címlap épp megfelel a közhely-előírásoknak. De legalább a lepel Alexander McQueen.

Moss még mindig aktív

Moss ezt megelőzően, februárban, az olasz  Liu Jo márkának vetkőzött félmeztelenre, de a 38 éves szupermodell nemcsak hivatalból űz sportot a villantásokból. Mosst, akinek átmenetileg lebénult a jobb karja, alapvetően három típusú képen lehet megtalálni az intereneten: az egyik halmaz a több tucatnyi Vogue-címlap, a másikba azok a reklámfotók sorolhatok, amiken szeme és szája dominál, a harmadikba pedig azok tartoznak, amilyen ez is: ezeken hiányos öltözékben vagy teljesen meztelenül látható.

Moss munkásságát szinte lehetetlen összefoglalni, nagyjából mindent elért, amit modell elérhet. Terry Richardsontól kezdve Mario Testinóig mindenki fotózta, az Yves Saint-Laurentől a Longchamps-ig minden divatcégnek pózolt már, egyúttal pedig ő a Vogue örökös címlaplánya.