Az állatok jogaiért meztelenül szokott tüntetni az a Christina Cho, aki néhány napja egy lisztbombát vágott Kim Kardashianhoz. A PETA állatvédő szervezet ugyan nem vállalt közösséget egyértelműen vele, mégis ők azok, akik kitüntették őt 2010-ben, és több akcióját is támogatták.

Lassan szappanoperává duzzad a PETA állatvédő szervezet és a Kardashian-klán között kitört háború. Az Emberek az Állatokkal való Etikus Bánásmódért (azaz a PETA) ugyan tagadja, hogy része lett volna a március 23-i lisztbombás támadásban, ettől még feszült a viszony köztük és a megtámadott Kim Kardashian - és védelmére kelő húga, Khloe - között.

A konfliktust a PETA-tól elvileg függetlenül akciózó koreai származású állatvédő, Christina Cho robbantotta ki múlt héten, csütörtök este, Hollywoodban. Cho egy lisztbombát vágott az új parfümjét bemutatni akaró hírességhez, aki ekkor még úgy döntött, eláll a feljelentéstől (lehet, hogy neki is bejön a lisztfétis). A PETA által korábban bundamániája miatt már ostorozott Kardashian másnapra dühödt be igazán: perrel kezdett fenyegetni. Indoka szerint ne agresszorkodhasson senki büntetlenül.

A PETA viszonozta a tüzet: szívtelennek nevezte a becsületét védeni akaró modellt. Erre a nyilatkozatra Kim új szövetségese, a húga, Khloe reagált. A PETA korábbi akcióiban szintén résztvevő Khloénak a lisztes balhé már sok volt, hadüzenetében kifejtette: "A PETA hazudott, amikor azt állították, nincs közük nővérem támadójához, mert igenis van. Régóta a támogatójuk vagyok, de nem vagyok hajlandó egy olyan szervezet mellé állni, ami képes ilyen agresszív és értelmetlen cselekedetekre. Az erőszak semmire sem megoldás!"

Az állatokért pucérkodó amazon

Galériát és néhány érdekes információt is közölt Christina Chóról a Celebuzz még a támadás előtt. A nő nem áll túl messze a PETA-tól abban az értelemben, hogy nővére, Michelle Cho a szervezet különleges projektjeiért felelős. Húga a PETA legnagyobb díját is megnyerte 2010-ben, a Nanci Alexander Awardot (amit tavaly a Jackass egykori őrültje, Steve-O kapott meg tavaly).

Christina Cho több látványos - olykor pucérkodással is járó - akcióban volt már benne. A KFC étteremlánc ellen tiltakozva egyszer más aktivistákkal együtt bikiniben ketrecbe zárták magukat egy KFC-étterem előtt. Egyszer virágokat is aggattak rá, de az egyik legfeltűnőbb az volt, amikor párducmintájúra festették a testét (szigorúan egy szál bugyiban), valami matricát ragasztottak a melleire, és a többi csajjal együtt így tiltakoztak.

Az is brutális egy tiltakozási forma volt, amikor Chót egy hungarocell-tálcába csomagolták meztelenül, előtte egy kis vérszínű festéket sprickoltak rá, végül az egészre nejlont tekertek. Hogy mindenki tudja, miről van szó, ráragasztottak egy árcímkét is különböző erkölcsös feliratokkal. Cho a rögtönzött húspiacon a matrica szerint 397 dollár 37 centet ért (azaz  87 ezer forintot).