Kasza Tibor élete minden momentumát közvetíti valamilyen formában, és számos művészeti ágban megnyilvánul. Ez eléggé irritáló, de melyik húzása az, amiért kimondható: a kaszatibi-jelenség idegesítő?

Kasza Tibor a celebvilág Kardos-Horváth Jánosa: közelebbi megismerés nélkül képes végletes érzéseket kiváltani a bulvárfogyasztóból. Ráadásul egyszerre kelt anyáskodó sajnálatot, és idegrángást okozó, ökölbeszorulós irritációt. Érzelmeinket megfejtendő sorra vesszük azokat a megnyilvánulásokat, amelyekkel az utóbbi években fizikai fájdalmat okozott mindannyiunknak.

Kasza Tibi app

Erős kezdésnek máris itt a Kasza Tibi app, amelyet készítője viccnek szánt, legalábbis az appstore-ban nem elérhető a termék. A lényeg, hogy Kasza Tibor készített egy mű-kaszatibiappot a telefonjára, majd videóra vette, ahogy önmagát nyomogatja és kommentálja, végül az egészet saját néven feltöltötte.

Kasza Tibi reggelizik

Kasza Tibi szeret képeket posztolni a Facebookon, az alábbin például az látható, ahogy a piros Corvette-jén reggelihez készülődik. "Megteritve ;) Én így... ;))" – fűzte a képhez, majd később bekommentelte: "A hegyes eros paprikan sosem sporolok ;))) hamarabb adom el a Corvette-et ;)))"

Kasza Tibi metrózik

Kasza Tibi élete egyéb eseményeit is megosztja a nyilvánossággal, így például azt, hogy elromlott a kocsija, ezért metrózni kényszerül. "Kocsi szervizben ugyhogy...Metroooooooo ;))) Ennyi szép barna lányt.... Eladom a kocsimat :))))))" És most képzeljük el, hogy Kasza Tibor a metrón megkér egy ismeretlent, hogy fotózza le: metrózik.

Kasza Tibi betelefonál

"Én attól kapok agyfaszt, hogy hallgatom reggel a rádiót, Kasza Tibi betelefonál, hogy Thaiföldön milyen kurva jó, én meg ülök a negyvenkilences buszon, és kint szakad a hó" – foglalta össze a dolgot Júlia. Mivel illusztrálhatnánk jobban a dolgot, mint egy újabb Kasza Tibi videóval? Egyébként fotózott is ott, íme a képek.

Kasza Tibi világot lát

Az Aktív (TV2) időről időre jelentkezik egy miniriporttal, amely azzal foglalkozik, merre jár éppen Kasza Tibi a világban, ami az iwiwes "Nyaralás Bulgária 2004" típusú képgyűjtemények videós kiadása. Na, az ilyenekből lesznek a "George Michael elment Kasza Tibi mellett Londonban" típusú tudósítások. Magáról az eseményről egyébként Kasza így számolt be: "az milyen hogy George Michael most setalt el mellettem Londonban az utcan???? Nem vagyok egy rajongo tipus de ez megutott!!!!" Járt továbbá Kínában, és a már emlegetett Thaiföldön is.

Kasza Tibi, a rádiósláger

2005-ben és 2008-ban Kasza Tibit az év legjátszottabb rádióslágerének választották – derült ki a Megasztár azon adásából, amelyben Kasza fellépett, az ún. hosszú thaiföldi kiruccanás után. És prezentál mindent, amitől ez a műfaj igazán irritáló lehet: a valahonnan ismerős (megvan! Merci csoki reklám!) zenei alapokat, a Júlia és Romana-füzetekből összekukázott romantikus dalszöveget, az érzelgősen nyehegő előadásmódot és a buta dobgépet.

Szóval?

Melyik lehet az a húzás, amellyel Kasza Tibor mindannyiunknál kipattintja

Kasza Tibi?

a bicsakot? Az applikációt az mentheti, hogy igazából nem létezik, és a reggeli sem annyira fényűző. Ismeretleneket megkérni viszont, hogy fotózzanak minket a metrózás újszerű aktusában, elég gáz. Azt pedig, hogy a világ egyik legidegesítőbb reklámját sikerült bugyuta popdallá gyurmáznia, vagy elfogadjuk, vagy nem. Ön dönt.