Kim Kardashian és becses realitycsaládja számos hülyeséggel húztak már fel minket, de most egy csodálatos videóval minden eddigit felülmúltak. Nézze meg a Kardashian-klánt, miközben a Lady Marmalade-ot tátikázzák!

Kim Kardashian és családja szeret videókat megosztani magáról, de ez aligha meglepő, hiszen az örmény származású modellfamília eleve abból él, hogy számos valóságshowt forgattak-forgatnak az életükről, amelyben hisztizni és házasodni is szoktak.

Most egy olyan felvételt tettek közzé, a jóég tudja csak, miért, amelyet a tavalyi karácsonyi fotózásukkor alkottak. A Kardashian [és Jenner, mert közben volt egy férjváltás] -család nőtagjai (felsoroljuk, de csak egyszer: Kim, Kourtney, Khloe, Kendall és Kylie, illetve anyjuk, Kris, akinek alighanem azért nincs több lánya, mert nem jutott eszébe több K betűs név) a Lady Marmalade allstars-feldolgozását adják elő, gazdag tárházát bemutatva ezzel az idegesítő női vonásoknak. Íme, ezért ne hordjon magassarkút az, aki döcög benne, vagy csillogós felsőt, akinek nem áll jól.(Lábjegyzet: van kolléganőnk, aki szerint ez így menő.)

Nincs baj azzal, amikor családok házivideót alkotnak – nem, most kivételesen nem a házipornóra gondoltunk –, de minek ezt nyilvánosságra hozni? Kardashianéknek mindenesetre sikerült már korábban is hasonlót tenniük, íme, egy Bora-Borán készült felvétel, amelyben Katy Perry E.T. című, közepesen vállalható slágerére teszik ugyanezt.

Az egész sztori attól lesz igazán vicces, hogy korábban az egyik lány, Khloé úgy nyilatkozott: „Egyikünk sem hiszi azt, hogy tehetséges lenne. Egyikünk sem hiszi azt, hogy jól énekel, színészkedik vagy táncol”. Adódik a kérdés, hogy akkor meg minek, de ilyesmi helyett inkább hallgassák meg Kim Kardashian első saját dalát, amit ezek szerint szintén viccből vett fel. Olyan is.

Miért?

Kardashianéknek nem nagyon maradt más esélyük, mint a cukiskodás, ha némi népszerűséget szeretnének visszaszerezni. Merthogy mostanában eléggé rájuk jár a rúd, Kimet megdobták lisztbombával, Robot (öcsi) tévedésből bilincsbe verték, mindenki a sorozatos photoshop-katasztrófáikon vihog, perlik őket kamufogyás miatt, és még mindig bizonygatni próbálják, hogy Kim esküvője nem csak a tévének szólt.