Elege van már a cuki, fehér, húsvéti nyuszikák képeiből? Íme, mutatunk helyettük hét kevésbé bűbájos, de sokkal érdekesebb jószágot, a rajzolttól a pszichedelikuson át, egészen a gonoszig, aki átverte Lenny Kravitzet is. A Nu Pagagyi kimaradt.

Donnie Darko haverja, Frank

A Donnie Darko című filmet tizenegy éve mutatták be, így alighanem mindenki látta már, aki akarta, és nem kell bemutatni egyik legfontosabb szereplőjét, Franket, a bizarr nyulat, akiről csak a film vége felé derül ki, hogy mit keres az alkotásban. Nem cuki. Bizarr.

A Log Jam dobosa

A Log Jam (Bear Wolf Rabbit) Alexej Alexejev animációs sorozata. A történet arra épül, hogy a medvéből, farkasból és nyúlból álló erdei zenekar az istennek se tud befutni, mert még a próbáikat is meghiúsítja egy néha feltűnő vadász és ebe. Nyuszi menő és béna egyszerre, emellett sokszor ütik, amit siránkozva vesz tudomásul.

Sugarloaf Era

Volt idő, amikor a Sugarloafban Era énekelt, és nagyon menő volt. Aztán jött egy nagyon hosszú, csúnya időszak az életében, és bár a közelmúltban megpróbált visszatérni a Megasztár 6-ban, nem sikerült neki. Ettől viszont nem lesz kevésbé jó az ő nyuszialakítása a Honey Bunny című klipjükben.

White Rabbit

A pszichedélia egyik sarokköve: a Jefferson Airplane zenekar White Rabbit című alkotása. A dal szövege az Alice Csodaországban című Lewis Carroll-regényen alapszik, az alábbi videó feltöltője tehát alá is vágott néhány jelenetet a meséből készült Disney-rajzfilmből. Nézzék meg, és utána próbáljanak meg kijózanodni.

Csicsi, a másik klasszikus

Castagno Claudia a magyar gyerekpop egének olyan sebes üstököse, hogy egy pillanatra villant csak fel, és azóta sem tudni róla semmit. Most tízéves valahol, és valószínűleg még mindig szereti a tejbegrízt, de ha nem, akkor is nekünk adta A Pimpinkin című slágert, benne a legbizarrabb magyar klip-állattal. (A külföldi merítésben valószínűleg Kate Nash győzött.)

Easter Bunny hates you

A húsvéti nyuszi nem szeret minket, ezt már régóta tudjuk, mert akkor nem cukrot, csokit és efféléket hozna, hanem vitamint, zöldalmát, vagy viceházmestert, kinek-kinek igény szerint. De ez a nyúl még a diabétesznél is messzebb megy.

Lenny Kravitz dühös

Lenny Kravitz nem hülye, és nem hagyja átverni magát. Az alábbi videó mindezt többek között egy nyúllal (és azon is túl) illusztrálja: a zenész esetében azon húzza fel magát, hogy ez nem is a húsvéti nyuszi. A Földön több millió állat okozhat hasonló csalódást.

Lenny Kravitz is Angry from Lenny Kravitz