Az énekesnő rengeteget fogyott, és rengeteget hízott is 2003-as feltűnése óta, amire nagy hatással voltak magánéleti zűrjei is. Most úgy döntött, inkább megbékél magával.

Az első Megasztár győztese nemrég bejelentette, hogy megelégelte az állandó szémalomharcot felesleges kilóival, és inkább elfogadja magát olyannak, amilyen. Ezzel gyakorlatilag Tóth Vera 2003-as Megasztáros feltűnése óta tartó történetének lett vége, mivel az énekesnő folyamatosan hol leadott, hol felszedett némi súlyt, gyakran egészen extrém szélsőségek közt ingázva.

A Megasztár megnyerésekor leginkább azért volt szenzáció Tóth Vera személye, mert nem egy bombanő, hanem egy átlagos duci lány lett a győztes, de a duciság 2005-re annyira elhatalmasodott, hogy 100 kiló fölé terebélyesedett az énekesnő. Innentől már egészségügyi okai is lettek a fogyókúrának, amit a TB-n kívül Schobert Norbert is segített, és végül 22 kilós fogyáshoz, ennek köszönhetően pedig egy stabil párkapcsolathoz vezetett.

Ez 2006 februárjára 30 kilós fogyássá vált, valószínűleg ekkoriban volt a legoptimistább kedvében, hiszen a magánéletében annyira jól mentek a dolgok, hogy már egy esetleges gyerekvállalás is szóba került, és a természetgyógyász által ajánlott kandidakúra segítségével újabb 30 kilót akart volna leadni.

A gondok ott kezdődtek, amikor Dobi nevű pasijával olyan durván szakítottak, hogy utána a férfi jól végighaknizta az összes tévét történetükkel, hangoztatva, hogy az országból is elmenekül, majd egy kiprovokált fogyókúra után 2008-ban újra összejöttek kicsit.

Ez nem lett hosszú életű, az énekesnő elhagyta magát, ráadásul csapongott is, ezért 2009 októberében hét kilós fogyásával büszkélkedett, pár hónap múlva pedig a Mokkában kellett reagálnia a találgatásokra, amik szerint az alkohol miatt hízik, hogy aztán 2010-ben ismét 17 kilós mínuszt prezentáljon, és hangoztassa, hogy valójában minden jobb soványan.

A legutóbbi hírek szerint azonban feladja a küzdelmet, elfogadja magát olyannak, amilyen. Kíváncsian várjuk a folytatást!