Legutóbb Gerard Butlerről készültek olyan képek, amelyeken a Los Angeles Lakers kosármeccs szüneteiben táncoló cheerleaderek hátsóját lesi, de nem ő az egyetlen férficeleb, aki összeköti a kellemeset a hasznossal a meccseken. David Beckham nagy leskelődő, Jake Gyllenhaalról és Taylor Lautnerről is készültek már hasonló képek.

Gerard Butler ellátogatott április 22-én a Los Angeles Lakers-Oklahoma City Thunders kosármeccsre, ahol a negyedek közötti szünetekben egy csomó képet készítettek róla, amelyeken a táncoló cheerleadereket lesi.

A meccset egyébként a Lakers nyerte 116-106-ra.

A Lakers meccsein rengeteg hollywoodi híresség szokott kijárni, hiszen a Los Angeles-i csapat a környéken a leghíresebb kosárcsapat, fél Hollywood nekik szurkol. A Lakers nemcsak arról híres, hogy az egyik legeredményesebb kosárcsapat az USA-ban, hanem arról is, hogy nekik van az egyik legnépszerűbb cheerleader-csapatuk.

A Lakers Girsl névre hallgató, évről évre változó felállású lánybrigád a negyedek közötti szünetekben szórakoztatja a közönséget. A cheerleader szokásoknak megfelelően nagyon kicsi nadrág és nagyon kicsi top van rajtuk általában, és elég formás a fenekük, valamint nagy a mellük. Annyira fontosak a Lakers életében, hogy a csapat honlapján saját menüpontot kaptak. Igaz, a legtöbb csapatnak van saját cheerleadere, és vannak még olyan csapatok a Lakersen kívól, ahol a lányok olyan fontosak, hogy szerepelnek a csapathonlapok főmenüjében. A Lakers lányairól erre tudhat meg többet >>>.

A Lakers Girls helyzete pont a meccsekre járó hírességek miatt különleges, mert a nyálcsorgatásra hajlamos férfiak akkor is azok maradnak, ha híresek, így a Lakers meccsein egy csomó szórakoztató kép készül a lányokat leső hírességekről.

A legnagyobb bámulós egyébként David Beckham, akiről már 2008-ban csodás képsorozat készült , amikor a lányok hátsóját bámulta feleségével az oldalán, aki persze meg is sértődött férjére. Hasonló fotók készültek Jake Gyllenhaalról is, aki egy korábbi barátnőjét, Reese Witherspoont átkarolva leste kaján mosollyal a táncosokat.

De az Alkonyat-filmek egyik sztárját, Taylor Lautnert is nagyon jó pillanatban kapták el, amikor néhány héttel ezelőtt egy meccsen úgy bámult a táncoslányokra, mint aki életében először lát nőt.

És persze, a kedvencünk Justin Bieber, aki viszont annyira unottan nézte a táncoslányokat, mintha a saját sztriptízbárjába jelentkező táncosok közül kéne kiválasztania, hogy ki mikor léphet fel.