Sara Jean Underwood számos videót töltött fel az internetre, hogy megtanítson néhány jógapozíciót. Ez egyébként nem lenne érdekes, ha ő nem egy egykori playmate lenne, aki egy szál pedikűrben tekereg.

Eddig egészen komolyan hittünk abban, hogy kétféle jógás van: a teljesen elborult hippi, és a hollywoodi sztár, aki igazából evészavaros, és edzésmániás, ehelyett viszont azt állítja, hogy a jógától fogyott le három hónap alatt százhúsz kilót. Most viszont kiderült, hogy a közepesen őrült playmate-ek is szívesen űzik. Íme, ismerkedjenek meg Sara Jean Underwooddal, aki arról készített  videókat, ahogyan pucéran jógázik.


Sara Jean Underwood Nude Yoga: Warrior... by adrian98123

Underwood egyébként 2007-ben volt az év playmate-je, aztán legfeljebb a Twitteren mutogatta a seggét, mert a G4 számítógépes hírekkel foglalkozó tévéhez szerződött.  Ne reménykedjenek, látványos frontális tárogatás nincsen, még a hídpóznál sem.


Sara Jean Underwood Nude Yoga: Bridge Pose by adrian98123

Ha ennél behatóbban kívánnak foglalkozni vele, akkor itt ez a blog, ami folyamatosan dokumentálja Underwood életét, vagy a Facebook-oldala. Ha meg nem érdeklődnek, nézegessék a többi pucérjóga-videót.


Sara Jean Underwood Nude Yoga: Shoulder Stand W/... by adrian98123