Egy év után lett vége a kapcsolatnak, az időhiányra való hivatkozás mellett az exvillalakó bevallotta, eléggé féltékeny típus, ez is betehette a kaput. Istenes erre nem panaszkodott, ellenben kitért arra, hogy hülyeség a teória, miszerint csak celebcsajokra menne rá.

Szűk egy év után véget ért Nádai Anikó és Istenes Bence kapcsolata, amit a nyilvánosság előtt csak nyolc hónap után vállaltak be. Ehhez képest a Cool Tv műsorvezetője már el is költözött exnőjétől. VV Anikó a Velvetnek a szakítás híréhez hozzáfűzte, nem váltak el haraggal, barátok maradtak Istenessel: „Már ha lehet egy kapcsolat után bármiféle barátság két ember között” – magyarázta.

VV Anikó féltékeny volt

„Egyelőre ezt a helyzetet nagyon meg kell szokni. Az volt a baj, hogy eltávolodtunk egymástól. Ő is sokat dolgozott, én is sokat dolgoztam. Ráadásul elég féltékeny típus vagyok, sokszor nem toleráltam a lányok közeledését. De ezt a dolgot meg elég nehéz feldolgozni, hogy ismert a párod és látod, hogy rohamozzák a lányok. Végül közös megegyezés alapján szakítottunk, Bence már el is költözött. Nagyon szeretem még mindig, de úgy gondolom, nem véletlenül jutottunk el idáig. Szerintem már menthetetlen ez a dolog” – mondta az exvillalakó.

Eddig Anikó volt a legjobb

Úgy tűnik, Istenes Bence a féltékenykedést jobban tűrte, mint ahogyan azt Nádai gondolja, vagy legalábbis a nagyközönség elé nem akarta tárni ezt a problémát. Szerinte ugyanis szimpla eltávolodásról van szó, veszekedésről meg egyáltalán nem tett említést. „Igazából annyira egyértelmű volt a dolog, hogy nem is kellett kimondani, hogy szakítunk: éreztük, hogy nagyon keveset vagyunk együtt. Nyilván egy kapcsolat nem működőképes úgy, hogy keveset találkozunk. Valójában egy hangos szó sem volt köztünk, ezért is nehéz ez az egész, mert tök jól megvoltunk. Azt is mondhatom, hogy nekem Ani volt eddig a legtökéletesebb társam. Még most is megvan kettőnk között a kémia, de ha az időhiány miatt nem tudsz teljes jogú társ lenni, az nem jó” – fogalmazott a műsorvezető.

Istenes egyébként kapja az ívet rendesen mind a sajtótól, mind a fórumozóktól, hiszen lassan ugyanannyi celebnő megdöntése fűződik a nevéhez, mint Majkáéhoz. Persze szerinte hülyeség a teória, miszerint direkt erre a körre menne rá: „Az utóbbi pár barátnőm ismert volt, de volt azért pár civil is előttük. Abszolút nem kitétel nálam, hogy celeb legyen a párom, de tény, hogy könnyebben találok magam mellé valakit abból a körből, amiben nap mint nap mozgok. Mindenki a saját körében keres és talál is. Amikor a Való világban dolgoztam, Anikóval találkoztam minden nap, annak idején pedig, amikor Iszak Eszterrel jártam, szintén adott volt a VIVA-s kör” – tette hozzá.