A magassarkú miatt volt szüksége támogatásra Hajdú Péter feleségének a Budai Várban rendezett Pálinkafesztiválon, pénteken, nem pedig azért, mert ittas volt, cáfolta egyik feljelentőnk megfigyelését Sarka Kata. Aztán annyira nem boldogult a macskakővel tűsarkúban, hogy inkább levette a cipőjét, és mezítláb sétált.

„Úristen” – először csak ennyit tudott mondani a producer-műsorvezető felesége, amikor telefonon beolvastunk neki egyik feljelentőnk megfigyelését. „Most történt a Budai Pálinkafesztiválon. Jöttünk ki, amikor megjelent először Hajdú Péter, utána Andy Vajna, majd egy szőke ismeretlen nő, aki Sarka Katát támogatta. Sarka Kata még be sem jött a fesztiválra, de már támogatni kellett. Úgy tűnt, mintha ittas lenne. Valahonnan jöhettek, mert elegánsan voltak felöltözve !!!” – írta sanka szombat hajnalban.

Koktélruhában, tűsarkúban, alkohol nélkül

Sarka Kata határozottan állítja, szó sincs arról, hogy alkoholt fogyasztott volna, csak annyi történt, magyarázta, hogy a magassarkú és a macskakő nem nagy barátok. „Az ismeretlen szőke nő Kaminski Fanny volt, Andy Vajna sajtósa, és igen, engem valóban támogatni kellett, de csak azért, mert magassarkút viseltem, és abban nem túl egyszerű közlekedni a macskakövön” – folytatta. „Hirtelen döntöttük el a társasággal, hogy bemegyünk, a Nobuból [Andy Vajna étterme – a szerk.] jöttünk egy állófogadásról, ahol playmate-ek mutatkoztak be a zsűritagoknak, ezért voltam koktélruhában és tűsarkúban, de nem maradtunk sokáig, egy fél órát körülbelül.”

Hajdú gyerekeinek anyja azt mondja, sem a fogadáson, sem a Pálinkafesztiválon nem ittak egy kortyot sem, mert mindannyian autóval voltak. „Azért rosszindulatú ez a feljelentő, mert Kaminski Fanny is ugyanúgy magassarkúban jött, és egymás kezét szorongattuk. Fel is töltöttem erről egy fotót a Facebookra, amikor már meguntuk, hogy magassarkúban kell botladoznunk, és levettük a cipőnket. Mondjuk ez Fanny ötlete volt, én nem akartam levenni, de azt mondta, hogy 'figyelj, így hülyének néznek minket a magassarkú miatt, mezítláb meg legalább vagánynak'. Szóval mezítláb folytattuk a sétálást, jól meg is nézett minket mindenki” – mondta az egykori BKV Szépe, aki nemrég jótékonyságból munkaruhát is hajlandó volt felvenni.