A zenész tagadja, hogy bármit belekevert volna a megmondóember italába a Csillag születik múlt heti adása előtt, ahogy azt Puzsér a sajtónak meglebegtette. Hajós kifejtette, aggódik az újságíróért, mert szerinte százszázalékos hatékonysággal teszi tönkre magát, és közben a bulvár marionett bábujává válik.

„Puzsér új színfoltja a televíziózásnak, aki százszázalékos hatékonysággal teszi tönkre magát. Azért jött a Csillag születikbe, hogy megcsinálja az arcát, és ebben benne van, hogy belekever engem a történetekbe” – reagált Hajós András a Velvetnek Puzsér Róbert azon Facebook-bejegyzésére, amiben azt fejtegeti, hogy egy az egyben kimaradt neki a Csillag születik szombati adása.

„Nem emlékszem a tegnap történtekre. A felvétel előtt Hajóssal iszogattunk valami gyümölcslevet az öltözőben, utána teljes filmszakadás. Nem akarok vádaskodni, de csak arra tudok gondolni, hogy Hajós rakott az italomba valamit. A következő emlékem, hogy a Quantum XXL-lel fotózkodom, és sürgetnek, hogy menni kell a Cool TV-be. Mindenki valami fehér Puzsérról kérdez, ha majd lesz időm visszanézni az adást, akkor fogok tudni érdemben válaszolni” – írta múlt vasárnap az újságíró, aki végig szokatlanul kedves volt a versenyzőkkel.

Már többször egymásnak ugrottak

Hajós azt mondja, egy bizonyos szintig nem bánja, ha zsűritársa belekeveri őt imidzsének előállításába, de ugyanakkor hozzátette, vannak félelmei Puzsérral kapcsolatban. „Aggódom érte, mert eközben a bulvár marionettbábujává válik, bár lehet, hogy pontosan tudja, hogy mit miért csinál” – mondta a zenész.

A Csillag születik zsűritagjainak nem ez az első nyilvános egymásnak feszülése, rendszeresen összeugranak a műsorban és azon kívül is. Először a kritikus csókosszájúzta le a többi zsűritagot, aztán addig csesztette a fellépőket, hogy Hajós szólt be neki, erre Puzsér elküldte a picsába az Emil Rulez énekesét.