Nagy szakáll, emberölés, Cannes, jacht, szinte pucér Elisabetta Canalis. Ezeket a dolgokat tartotta fontosnak Sacha Baron Cohen új filmje reklámozásához.

Ezen a héten, egészen pontosan ma mutatják be Magyarországon Sacha Baron Cohen, legismertebb figurája nevén Ali G legújabb filmjét, a Diktátort.

A film a humorista korábbi alkotásaihoz hasonlóan a maga módján gúnyol ki egy társadalmi csoportot, és az előítéletes hozzáállást. Ezúttal az arabfóbiát és a diktátorokat. Cohen jelenleg a cannes-i filmfesztiválon tengeti idejét, népszerűsíti a filmjét, amihez tőle megszokott szokatlan reklámot választott.

Előző filmje, a Brüno reklámozásakor Eminem volt a céltábla, rá esett Brüno seggel előre. Akkor megbeszélte a dolgot Eminemmel, aki már előre panaszkodott, hogy nem akarja Brüno alfelét az arcába, aztán mégis megkapta.

Cohan a Diktátort is egy hírességgel reklámozza, méghozzá George Clooney exével , Elisabetta Canalisszal. A modell Clooney után a Jackass hivatalosan is agybajos tagjával Steve-O-val járt állítólag, de április végén szakítottak, szintén állítólag.

Canalis Cannes-ban heveri ki a szerelmi bánatot a lapok szerint, de az is könnyen elképzelhető, hogy csak simán élvezi, hogy a szokásosnál még több marha gazdag ember van a dél-francia városban, a nap pedig ugyanúgy süt. A lényeg, hogy ügyesen felhívta magára a figyelmet az apró bikinijével, így Cohen terve tökéletesen sült el.

Canalis ugyanis azért flangált még kedden egy feltűnően lila bikiniben a parton, hogy aztán beússzon egy jachtra, ahol a nagyszakállú Cohen várta, és kezdetét vette a reklámkampány. A komikus és a modell eljátszották, hogyan szoktak viselkedni a jachtos romantikázás közben titokban lefotózott párok: egymás fürdőruháját húzogatták, ökörködtek a hajón. Az egész jelenetnek az lett a vége, hogy a Diktátor mellett álló biztonsági ember megölte Canalist, aztán Cohennel karöltve egy nagy fekete zsákba tették a holttestet.

Reklámnak is fotósorozatnak is tökéletes képek, nem véletlenül tartják Cohent az egyik legintelligensebb komikusnak.