Az RTL Klub képernyősei közül lassan csak a hírolvasók és a műsorvezetők maradnak, akik nem fekszenek kés alá. Műmelle lassan csak a férfiaknak és VV Verának, illetve Eszternek nincs. És ami a művészet: mindezt maguk boltolják le, ingyen kapják.

Tavaly több cikkben is megemlékeztünk már arról, hogy a magyar  celebek sorra műttetik meg melleiket. A tendencia 2012-ben folytatódik, de már nemcsak a műcsöcsökről van szó. A Blikk szerint Muri Enikő anyajegyektől akar szépségplasztikai úton megszabadulni, X-Faktoros

Már előtte

A valóvilágos nők jó része már beköltözés előtt varratott magának új ciciket (Seherezádé, Kinga, Veronika, Dya mind szilikonpárokkal szerepeltek), Dya viszont kiesése után is tevékeny lett: kamerák előtt vállalta az ajakfeltöltést.

kollégája, Kocsis Tibor hajbeültetésre (mint elődje, Vásáry André, és még oly sokan mások) és elálló fülei megrendszabályozására vágyik.

A jellegzetes fülek VV Kingát is zavarják, így ő is átszabatná feje vonatkozó részeit. Expasija, VV Attila is vérszemet kapott, igaz, ő már egy ideje tervezte, hogy megműtteti az orrát, bár nem esztétikai okokból: nem kap rajta levegőt. Csak most még sok a hakni, úgyhogy egyelőre csúszik a beavatkozás. Egykori lakótársuk, Annamária már túl is van a műtéten, bögyös lett, sőt, szőke is, modellkedik. VV Vera egyelőre csak új hajszínnel rukkolt elő, rajta kívül Ügyvédnő Eszter az egyetlen a mezőnyében, akit nem érintett még szike. Lássuk be, nekik végül is minek. Az előző évadból Rácz Ildikó, azaz VV4 Gigi is tartja magát:rendszeresen hívogatták a sebészek, de hiába tukmálták, nem kellett neki új mell.

Miből?

A kereskedelmi csatornák az ilyen beavatkozásokat nem fizetik, úgyhogy a realitycelebek kénytelenek maguk megoldani a dolgot. A műtétek viszont drágák, zsebből nem mindenki (vagyis szinte senki) tudja kifizetni őket. Ekkor kezdődik az ügyeskedés: ha valaki egyéni megállapodást tud kötni a plasztikai sebészeti klinikákkal, lesz neki fehér vagy dúsabb  fogsora, laposabb hasa, vagy új melle. Cserébe persze reklámarc lesz, vagy reklámcsöcs, kinek hogy tetszik.

VV Seherezádénak elmondása szerint szerencséje volt: amint kijött a villából, eljutott hozzá a PIP-botrány híre, és azonnal intézkedett. "Amint kiderült, hogy probléma van a melleimmel, elkezdtem klinikákat keresgélni. Találtam is egyet, ahol felajánlották, hogy ingyen elvégzik a beavatkozást, ez meg is történt, azóta minden rendben van" – fejtette ki a realityceleb, aki azóta már dj is, komolyan.

Seherezádé még egyszerűen megúszta, nem kell úton-útfélen óbégatnia az őt műtő doki nevét – nem úgy, mint Bencsik Tamara, aki kénytelen volt mondandójába beleszőni jótevőjét. Azt sem kell bevállalnia, hogy rögtön a műtét után, amikor még folyik a nyála, kamera előtt dugnak mikrofont az orra alá, mint Nkuya Soniának, vagy hogy boldog-boldogtalan nézheti a műtétjét, az elejétől a végéig, mint Csifó Dorinának.

Az Éden Hotel szereplői sem maradhatnak ki, bár ott sokkal kevesebb a műmell: a második évadban összvissz Nikin és Szöcskén tapasztaltunk ilyet. "A Viasat3 eddig nem fizetett a műsorok szereplőinek plasztikai beavatkozásaiért, és ez így is marad" - mondta el a Velvetnek a csatorna pr-osa, tehát aki nájlontőgyet kíván varratni, az barterezzen magának.Így tett az előző évadból Éden Szandra és Niki is, előbbi szó szerint felemás sikerrel, merthogy az egyik melle nagyobb lett, mint a másik.