A modell/színésznő napjai igen mozgalmasan telnek a francia Riviérán, hol áttetsző fürdőruhában feszít a kameráknak egy luxusjachton, hol pedig felajánlanak neki egymillió eurót egy éjszakáért.

Mostanában megszokott, hogy a hírességek áttetsző anyagból készült ruhákban pózolnak a vörösszőnyegen. Kelly Brook, a sokat vetkőző brit modell és színésznő nem érte be ennyivel, őt a napokban egy olyan fürdőruhában fotózták a francia Riviérán, amely szintén nem hagy túl sok teret az ember fantáziájának. Igen, egy fürdőruha, ami valójában nem is takar semmit, jó, valójában csak deréktól felfelé áttetsző az anyag, de a koncepció így is elég érdekes. (Katt ide a képekért!)

Míg a kicsit merész fürdőruhás képeket egy jachton fotózták, egy másik sorozat helyszínéül inkább egy igazi telefonfülkét választottak. Kelly Brook ezen fotók kedvéért egy fekete trikinit és egy színben passzoló ballonkabátot vett fel. Mondanunk sem kell, hogy ez a darab is kellően kihangsúlyozta Brook testi adottságait, a melle majdnem kibuggyant belőle. Azt még a Daily Mailnek sem sikerült kideríteni, hogy pontosan milyen munkáról van szó, de az biztos, hogy a modell hamar visszatért a hoteljébe, hogy elfogyasszon a teraszon egy kellemes ebédet. (Még több kép!)

Brook napjai egyébként igen mozgalmasan telnek, ugyanis miközben éppen a Keith Lemon: The Film című alkotást népszerűsítette, egy férfi, aki azt állította, hogy ő egy francia üzletember, bizonyos Nimrod-Frederic Kåmer, egymillió eurót ajánlott fel neki egy éjszakáért. A híresség először zavartan nevetgélt, majd amikor a férfi megpróbálta megragadni, egy testőr közblépett, és elvitték az illetőt a helyszínről.

Mint kiderült, az egész a VICE.com akciója volt, akik a honlapjukon így jellemzik a lelkes hódolót: „Nimrod Frederic-Kåmer Dustin Hoffman milliomos unokaöccse, aki egykor Alexa Chunggal járt. Múlt héten magányos szívvel és egy csekk-könyvvel a kezében érkezett meg Cannesba. Nézzék meg, hogy szerez magának híres barátokat az első részében azon összeállításunknak, ami arról szól, hogyan is kell gazdag embereket bosszantani”.

„Amikor azt mondtam, hogy szeretném együtt tölteni vele az éjszakát, nem arra gondoltam, hogy feltétlenül le is fekszek vele. Nagyon gazdag vagyok, a pénz nem számít, így simán le tudtam volna perkálni az egymilliót. Szeretem a gyönyörű nők társaságát, szívesen megyek el velük este szórakozni. Jó lett volna Kellyvel tölteni a napot. Talán megcsókoltam volna, vagy hozzáértem volna a térdemmel. Igen, ezt nagyon élveztem volna” – nyilatkozta az ál-üzletember, aki azt állította, hogy harmincéves létére még bizony szűz. A Daily Mailnek azt is „elárulta”, hogy Párizsban és Chelsea-ben is van otthona, és hogy a millióit a családi olajcégnek köszönheti. Persze a vállalat nevét nem akarta elárulni biztonsági okokból.