A celeblányok jobban szeretik a fekete bugyit, mint a fehéret, Omarról levakarni sem lehet a lányokat, Anikó pedig nehezen viseli népszerűtlenségét. Jelentés az Éden Hotel 2 záróbulijából, ahol Edina szomorú kutyafejet produkált, a rajongók pedig a kivetítőt fotózták. Nyugi, lesz harmadik évad is.

Az Éden Hotel 2 harminckét szereplője egymás után vonult ki csütörtök este a Doboz gangjára, hogy megmutassa magát a műsor záróbuliján. Volt közönségük: a kezdés előtt ötszáz méteres sorban álltak a fül mögött művirágot, testen csőruhát viselő lányok, illetve a farmerba tűrt inges fiúk. Utóbbiak különösen örültek, hiszen a miniruhás realitycelebnők egyike-másika magáról megfeledkezve terpesztett a fejük felett. Gyors statisztika: négy fekete bugyi, két fehér.

A csődület értékítélete szilárd volt – már az eredményhirdetés előtt Edinát és Mátét, a győztes párt éljenezték legjobban, Anikó viszont akkora fújolást kapott, amit nehéz volt értelmezni. Hamar el is tűnt szem elől, pedig alighanem ő volt a műsor egyik legérdekesebb szereplője. Galériánkban megnézheti, hogyan mulattak celebék és rajongóik.

Kíra mehet mosogatni

Az esemény egyik legnépszerűbb szereplője – a nyerteseken kívül –  egyértelműen a pöcspamacs-ellenes Kíra volt, akinek fenekét jobb ügyhöz méltó lelkesedéssel örökítette meg mindenki, akinek legalább egy fotózásra alkalmas telefonja volt. A játék duplán kiesett szereplőjének élete egyébként eléggé megváltozott a mexikói út után: nem ment vissza iratmacának.

"Szórakozóhelyen dolgozom, ott a részeg emberek nagyon sokan felismernek, sőt, egyből a nyakamba ugranak, és azt hiszik, hogy egyből legjobb barátok vagyunk, puszilgatnak. Kicsit furcsa így élni a hétköznapokat, de egyébként nem változott meg az életem. A Népligetben van egy szórakozóhely, ahol táncolok, de visszamehetnék mosogatni is, vagy egy másik szórakozóhelyen pultozni" – fejtette ki Kíra a Velvetnek, hozzátéve, mindenképpen Az Éjszakában kíván maradni, és semmiképpen sem bánta meg, hogy jelentkezett. A legjobban annak örül, hogy sokan átérezték a személyiségét.

Krisztián az autókra hajt, nem Nikire

Ijesztő Tekintetű Krisztián tekintete élőben sem másmilyen, nem csoda hát, hogy nem mertük olyan hosszan faggatni arról, révbe ért-e Nikinél, és ha még nem, próbálkozik-e. Az autókról viszont szívesen beszél, az azzal foglalkozó, amerikai vállalkozásáról pedig érintőleg.

“Ebben a közegben nőttem fel, ez volt az életem, teljesen az autók köré épültem, viszont mióta itthon vagyok, nem helyezkedtem el ebben az irányban. Bármilyen dologgal fel lehet keresni, bármire nyitott vagyok” – közölte talányosan. Édesapjával szinte mindent felszámoltak itthon, és kaptak már egy-két kedvező ajánlatot. Leginkább Píttel tartja a kapcsolatot a játékostársai közül, akivel napi szinten Skype-oltak, amíg Krisztián odakint építette egzisztenciájának alapjait. “Nem játszani mentem, hanem jól érezni magam. Őszinte voltam az egész játék folyamán, mindent úgy tettem, ahogy éppen jónak éreztem.” Valószínűleg tehát nem bánt meg semmit.

Megpróbáltuk elcsípni Leventét is egy rövid interjú erejéig, hogy megtudjuk mit szól a ráaggatott Papucs becenévhez, ám ő elmondása szerint ő bulizni jött, nem pedig nyilatkozni, és különben is, túl van már pár szponzorkoktélon. Kár: rajta keresztül bizonyára megismerhettük volna hotelbeli párja, Anikó gyengéd és nőies, vagy úgy egyáltalán bármilyen vonásait is. De mindketten eltűntek.

This is the end, beautiful friend

A buli az eredményhirdetés után fél órával csúcsosodott ki: Omar barátai tízezerért árulták a fiatalembert (az árát alkoholra tervezték fordítani), miközben fiatal lányok egymást taposva igyekeztek fotóért kuncsorogni a játékosnál. Már azok a lányok, akik a döntő alatt nem fotózták lelkesen a kivetítőt. Ne kérdezzék, miért.

A legtöbb figyelmet mégis nyilván Máté kapta, aki viszont bőkezűen osztotta az autogramokat, mosolygós fotókat, és a sörét – utóbbira akkor került sor, amikor barátai a teli korsójával a kezében levegőbe dobálták. (Mellékesen: örömmel tapasztaltuk, hogy nem lett hűtlen barna nadrágjához, amelyben a műsorfolyam döntő részében pompázott.) Futólag észleltük VV Milót, SP csak véletlenül járt arra, kifelé menet pedig Éden Levibe ütköztünk, aki mintha kicsit belecsoffadt volna az apaságba. A csillogós fülbevalói azért még megvannak.

(Irigykedik? Már lehet jelentkezni a harmadik évadba. Nem, még nem tudjuk, hol forgatják majd.)