Négyállomásos turnéra hívták, aztán végül egy fotózásra is felkérték Mexikóban Voksán Virágot. A playmate-ből lett dj nem tiltakozott, hiszen túl sokat nem kellett mutatnia magából, ráadásul úgy emlegetik a lapban, mint nemzetközi DJ-t.

"Először megkerestek, hogy szeretnék, ha fellépnék, és szerveztek nekem egy négyállomásos turnét egy hét alatt. Már megvolt a repjegy, akkor kaptam egy e-mailt az ottani Maxim fotósától, hogy látja, hogy ki vagyok plakátolva jobbra-balra a fellépéssel, és szeretnék, ha fotózhatnának a magazinba, mert ilyen nemzetközi fellépőjük amúgy is ritkábban van" - magyarázta a Velvetnek a már inkább DJ-ként ismert playmate, hogy miként is alakult a mexikói turnéja.

Minden nagyon mexikói volt

Voksánt Zacatecas városában, illetve egy másik helyszínen, onnan 45 kilométerre is fotózták, azt mondja, mindkettőt nagyon élvezte. „Az első helyszín egy ilyen régi, tipikus mexikói villa volt, vagyis annak a romjai. A második helyszínünk pedig egy szintén tipikus mexikói ranch volt, lovakkal, kutyával, a nyergekből meg olyan választék volt, hogy csak na.” A playmate-DJj egyébként ragaszkodott ahhoz, hogy a sorozat igazán mexikói legyen, még akkor is, ha ez a helyieknek nem akkora truváj.

Voksán Virág szerdán este érkezett haza, de azt mondja, nagyon nehéz volt elszakadnia Mexikótól. „Haza se szerettem volna jönni. Nagyon kedvesek az emberek, gyönyörű idő volt végig, jól éreztem magam, pedig még csak nem is tengerparti városban voltam, hanem egy ilyen abszolút lokális mexikói városban. Gyönyörű templomokat, épületeket láttam” – osztotta meg élményeit a modell, aki arra a legbüszkébb, hogy a Maxim ottani kiadásában úgy szerepel majd, mint DJ, nem, mint playmate.