A Spice Girls korábbi tagja, Mel B néhány hónap alatt teljesen leadta a terhesség alatt felszedett kilókat, és annyira kigyúrta magát, hogy úgy néz ki, mint aki sosem szült. Nemhogy három, de egy gyereket sem.

Az utóbbi időben készült képek Melanie Brownról, Mel B-ről, a Spice Girls egykori tagjáról már sejtetni engedték, hogy a tavaly szeptemberi szülése után nagyon lefogyott .

Brown idén áprilisban mutatta meg egy szűk ruhában, hogy egyáltalán nem látszik rajta, hogy már három gyereket szült, olyan alakja van 37 évesen, mint egy profi atlétának.


Mel B and her Bikini Body by splashnews

A napokban viszont egy jachton fotózták le, valahol Ausztráliában, ahova az énekesnő nemrég költözött át, hogy a helyi X Factor zsűritagja legyen. A szülése után tavaly az egyik fogyasztószereket gyártó cég reklámarca lett. A bikinis képekből kiderült, hogy sikeresen.

És az is kiderült, hogy az énekesnő nem is annyira profi atlétára, mint inkább valamiféle erőművészre hasonlít, annyira ki van gyúrva. Nagyon szélesek a vállai, kockás a hasa, erősek a karmai, és még a mellei is nagyok köszönhetően a korábbi mellnagyobbításának.

Nem is nagyon akarta takargatni magát a hajón férje, Stephen Belafonte producer társaságában. Alig fért bele a bikinibugyijába. Az énekesnő korábbi szülései után is mindig visszafogyott, alakja mindig formás volt, de ez a mostani kigyúrt állapot abszolút újdonság.