A belga színész az MTV filmes díjkiosztóján egy feltűnően csinos fiatal nővel jelent meg, míg egy nappal korábban egy helyes fiúval pózolt a kameráknak. Jean-Claude Van Damme szemmel láthatóan nagyon szeretné, ha mindenki megismerné két idősebb gyerekét, Bianca és Kristopher Van Varenberget, akik az ő oldalán debütáltak a filmszakmában, és amikor csak lehet, a kedves papával állnak kamerák elé.

Jean-Claude Van Damme az MTV Movie Awards idei gáláján egy  mutatós lánnyal jelent meg, és rengeteg fotó is készült róluk. Nem, az 51 éves színész/harcművész nem cserélte le feleségét, csupán úgy döntött, hogy csinál egy kis hírverést 21 éves lányának, aki pár éve szintén színésznőként tevékenykedik. Van Damme nagyon büszke gyermekére, akinek a kezét alig volt hajlandó elengedi. Csak akkor távolodott el tőle, amikor viccesen a fotósok elé lökte, hogy külön is megörökíthessék a testre feszülő ruhában pózoló Bianca Van Varenberget.

Hogy ez a név így nem mond semmit? Nos, Jean-Claude Van Damme egyetlen lánya egy ideje Bianca Bree néven fut. Ezt nem lehet a szemére vetni, hiszen édesapja is megváltoztatta a nevét, ő Jean-Claude Camille François Van Varenbergként látta meg a napvilágot még 1960 októberében. Bianca Bree majdnem pontosan 30 évvel később született. Szülei ugyan két évvel ezt követően elváltak, de hét év múlva a híresség és az egykori női testépítőbajnok, Gladys Portugues ismét egymásra talált.

Dinasztia épül

A famíliában egyébként mindenki megpróbálkozott a színészettel, még a kedves mama, Gladys Portugues is belekóstolt a filmezésbe, igaz, az ő IMDb-listája lányáénál is rövidebb. A Van Damme klán egyébként igazi családi vállalkozásként működik, és most nemcsak a celebeknél bevett valóságshowra gondolunk. Bianca Bree bátyja, Kristopher Van Varenberg apja oldalán debütált a Tökéletes katona című filmben, őt pedig  A törvény erejével vezette be a szakmába. Jean-Claude Van Damme a 2008-as közös munka után sem engedte el lánya kezét, együtt szerepeltek a 2010-es The Eagle Path, a 2011-es Assassination Games című filmekben, és együtt tűnnek majd fel a vásznon több alkotásban is, amelyeket majd később mutatnak be a mozikban (Six Bullets, Welcome to the Jungle, U.F.O.).

Persze Van Damme nem feledkezett meg a trónörökösről sem. Kristopher Van Varenberggel sem csak egy közös film készült, húgához hasonlóan például ő is szerepelhet a Six Bulletsben. A színész egyébként sem szeret kivételezni egyik gyermekével sem, mindenkinek ki kell vennie a részét a családi biznisz népszerűsítéséből. Egy nappal az MTV Movie Awards előtt ugyanis a belga sztár lánya helyett idősebb fiával jelent meg a vörösszőnyegen egy másik díjkiosztó gálán, és persze vele is nagyon kedélyesen pózolgatott a kameráknak. A két idősebb gyerek egyébként nemcsak színészként bizonyítana, Kristopher az Eagle Path-nél a rendezőnek is besegített, Bianca pedig társproducere két, a papával közös filmnek is.

Egészséges csodálat

Hogy mekkora a két Van Varenberg-utód celebpontenciálja, egyelőre nehéz megmondani. Az biztos, hogy a kezdőcsomag (híres szülő, dögös külső, szakma) elég ígéretes, és akárcsak a legtöbb sztár Bianca Bree is szívesen twitel magáról képeket és osztja meg a gondolatait a világgal 160 karakterben. Igaz, egyelőre az igazi klasszikusok - lásd Rihanna, Adrianne Curry, Kim Kardashian – hatása még nem igazán érződik, a rajongóknak be kell érniük néhány csupasz vállal és csókos szájjal. A bejegyzései alapján egyébként nincsen elájulva a hírességek világától. „Bár több sztárt is tisztelek és csodálok, de soha nem vakított el a csillogás, és valószínűleg soha nem is fog. Szerintem mind egyenlők vagyunk, de soha nem lehet tudni” – írta Twitterén.