A nyár közeledtével a celebekre is rátör a fogyókúra-őrület. Megkérdeztünk néhány fogyózót, hogyan állnak az elhatározásukkal, és mi volt a legnehezebb számukra.

Itt a nyár, a külföldi celebek egyre másra jelentik be, hogyan fogytak le. A magyarok sem maradnak le mögöttük, bár mindenki másban látja a végleges fogyás titkát. Van aki fut, más testkezelésre jár, és van, aki ki sem jön az edzőteremből..

VV Kinga jó pár kiló plusszal jött ki a villából, de azóta leadott 8 kilót. Sikerének titka nem az étrend megváltoztatása, hanem a sok sport volt.

„Mióta kint vagyok, egyrészt sokkal mozgalmasabb az életem, másrészt elkezdtem bokszolni. Jártam testkezelésre is, és hetente háromszor futok 30-45 percet. Most jól érzem magam, és boldog vagyok.

VV Attila, a Való világ nyertese is felszedett 12 kilót, de ő sem a táplálkozásban látja a fogyás titkát. „Tudod, mi férfiak nem figyelünk arra, hogy mit eszünk, nem nekem való ez a női téma. Hétfőn, kedden, szerdán még tartom magam, de aztán elengedem a dolgot. Azért lejárok a konditerembe. Futni nem szoktam, azt utálom, és nem is szabad.

Tarány Tamás megvizsgáltatta a vérét, és kiderült, hogy teljes tisztításra van szüksége, jelentsen ez bármit is. A szakértő szerint ki kell zárni étrendjéből a fehér cukrot, és lúgosító diétát kell tartania. Az X-faktor énekese annyira komolyan gondolja a fogyást, hogy blogot fog vezetni arról, hogyan tünteti el magáról a rárakódott kilókat.

Sarka Kata az utóbbi időben nagyon lefogyott, már anorexiásnak titulálták. A szülés után gyorsan visszafogyott. Korábban az Aktív riportjában elmondta, hogy a szülés után jó pár kiló maradt rajta. Egészen addig nem zavarta, amíg el nem kezdett fórumokat olvasgatni, amelyekben mindenki arról beszélt, milyen kövér, dagadt is ő, aki szinte szétfolyik. "Nem engedhetem meg magamnak, hogy ilyeneket mondjanak rólam, és a férjemmel kapcsolatban sem mondhatnak olyat, hogy szegénynek milyen ronda felesége van, pedig ő egy milyen jó pasi, és szegényt egy ilyen nő várja otthon."

Sarka elhatározta, hogy azt a formáját fogja elérni, ahogy 19 éves korában Hajdú Péter megismerte.Rubint Rékától kért tanácsot, az ő edzésmódszerét és étrendjét követte, de hiába mondta neki Rubint, hogy ne siessen, valami gyorsabbra vágyott. "Az volt a célom, hogy beleférjek a középiskolában hordott kedvenc nadrágomba. Amikor ez sikerült, elgondolkodtam rajta, hogy akár még fogyhatnék. Amikor kigombolás nélkül le tudtam venni azt a farmert magamról, akkor boldog voltam. Először akkor álltam a mérlegre, amikor 55 kg lettem. Ez maga volt a csoda, mert előtte csak 80 kilósan mértem meg magam." Azóta Sarka gyakorlatilag az edzőteremben él, keveset eszik, és reméljük végre Hajdú is elégedett vele, rövid haja dacára.