A 20 éves Cserháti Tamara lett 2012 Miss World Hungaryje, aki rendszeres olvasónk, és élete első szépségversenye is a Velvet Év Arca verseny volt. Az aktfotózással kapcsolatban bizonytalan, ahogy abban is, hogy melyik országban lesz a világverseny. A kínai kajákkal hadilábon áll, de szívesen segítene éhező gyerekeken.

“Szóval ti vagytok a velvetesek” – szólt be nekünk azonnal a Szépségkirálynő nyertese, és hirtelen eldönteni sem tudtuk, hogy ezt bóknak szánta-e. Kiderült, hogy egy törzsolvasóval van dolgunk, sőt élete első szépségversenye is egy velvetes verseny volt, ahol nem ért el helyezést. Cserháti Tamara már most élvezi a népszerűséget és a rengeteg interjút annak ellenére, hogy rettentő fáradt a 11 napos felkészítő tábor után. “Általában 6-7 között volt ébresztő. Minden nap volt egy kétórás edzésünk Rubint Rékával, egy jó 6-7 órás táncpróbánk Robby D-vel, akit szinte pótapaként szerettünk, a maradék időben pedig tesztelgették, hogy mi lesz a megfelelő kinézet számunkra.”

Jótékonykodás és kínai kaja

A gyerekkorában inkább fiús kinézetű Miss World Hungary kicsit bajban volt, amikor a világverseny helyszínéről kérdeztük. Hazánkat a modern szellemvárosnak is nevezett Ordoszban képviseli majd, ami a Kínához tartozó Belső-Mongólia Autonóm Tartományban található. “Nagyon várom már. Magamtól soha nem jutnék el oda, de semmiképp sem a kínai kaja miatt vágyom az országba, mert úgy hallottam, hogy Magyarországon jó, kint pedig szörnyű. Vagy nem?”

Ha a pandákat nem is menti meg majd a kihalástól, azért reméljük, hogy itthon sikerül szépségkirálynőhöz méltóan jótékony akciókban részt vennie. “Világbékét hirdetni nem szeretnék, de mindenképpen szeretnék jótékonykodni. A Miss Charity verseny során A Szív Hangja Közhasznú Alapítványt választottam, akik orvosi műszereket adományoznak különböző kórházaknak. Mellettük mindenképpen szeretnék kitartani ebben az egy évben, illetve még mindenféle betegségben küzdő vagy éhező gyerekeknek is segítenék mindenben” - hangzott az ambiciózus terv.

Az elégedetlenség számára felfoghatatlan

A versenyen a lányok Benes Anita ruháit viselték, amit az öszes lány rajongásig imádott. A nézők szerencséjére a legtöbb ruha alul-felül mélyen dekoltált volt, teret adva így egy-két villantásnak. A Szépségkirálynő nyertesének is sikerült megmutatnia a fehérneműjét. “Szerencsére nem láttam magam külső szemmel, de utólag hallottam, hogy történt egy kis bugyivillantás a részemről. Valamiért jobban fel lett vágva a kelleténél a ruhám. Nagyon rossz érzés volt. Sajnos nem én választottam, de lehet, hogy magamtól is ezt a ruhát vettem volna fel, bár nem éreztem jól magam benne attól függetlenül, hogy gyönyörű szép volt” – zavart össze minket a ruhákat illetően a 20 éves szépségkirálynő.

Kérdésünkre lemondta, nem tudja elképzelni, milyen az, ha valaki nincs megelégedve magával, mert az illető nem boldog. Más boldogságának viszont nagyon tud örülni, ugyanis a verseny során igazi jóbarátnők lettek Konkoly Ágival, aki a Miss Universe címet szerezte meg. “Mikor meghallottam a nevét, majdnem felugrottam és őrjöngtem. Nagyon megszerettük egymást. Egy-két lány volt csak problémás, de ők az életben is ilyenek lehetnek. Túlzottan versenyként fogták fel, ami felesleges energiapazarlás. Ezt az időt én inkább magamra fordítottam” – magyarázta.

Egyelőre nem

Mivel a zsűri tagja volt Pantl Péter Playboy-főnök is, egyértelmű volt a kérdés, hogy vállalna-e aktfotózást a magazin számára. “Egyelőre nem” – válaszolta sokat sejtetően. “Nekem nagyon tetszenek a fürdőruhás és fehérneműs képek, szerintem minden lány vágyik egyszer egy ilyenre. Levetkőzni viszont semmiképpen sem szeretnék, még csak sejtető fotók erejéig sem. Még nem. Fiatal is vagyok ehhez, de pár év múlva lehetséges, hogy meggondolom magam.” Izgatottan várjuk, hogy Cserháti Tamara úgy érezze, felnőtt a feladathoz, ledobja magáról a ruhát, és egy szál koronában pózoljon.

Végezetül íme Cserháti bemutatkozó videója a Velvet Év Arca versenyen: