Összegyűjtöttük a honi celebvilág férfi testvérpárosait, hogy önök eldönthessék, az idősebbik vagy a fiatalabbik a jobb pasi. Versenyben a Rippel, Rakonczai, Varga, Pityinger és a Vastag fivérek, nincs is más dolga, mint arra voksolni, akit szívesebben cipelne haza.

Rippel Ferenc és Viktor

A többszörös Guinness-rekorder artisták között két év van Rippel Ferenc javára, de teljesen egyforma a testfelépítésük, mindketten 180 centisek és 90 kilósok.

Melyik a jobb pasi?

A műsorszámok alatt Rippel Viktor van alul, állítólag ez az oka annak, hogy az ifjabb Rippel kopasz, mivel kihullott a haja bátyja forgásaitól. A fivérek az előadásuk elemeinek gyakorlása mellett súlyzóznak, bicajoznak, falat másznak és búvárkodnak, kettőjük közül pedig Rippel Ferenc szeret hallatni sokat magáról a bulvármédiában.

Rakonczai Viktor és Imre

A Rakonczai testvérek a kilencvenes években bukkantak fel, amikor is zeneszerzőként és előadóként közösen működtek együtt a V.I.P. együttesben. 2001-ben aztán R-Port névvel folytatták a zenélést, de ezzel a névvel már jóval kevesebb slágert gyártottak.

Melyik a jobb pasi?

Mostanában leginkább a fiatalabbik zeneszerzőről, Rakonczai Viktorról hallani: ő szerezte például Wolf Kati Szerelem, miért múlsz című dalának zenéjét és a Nyári lányok első dalát is, a kép is a 2011-es Eurovíziós Dalfesztiválon készült, ahol a testvérek éppen szinkronban vágnak aggodalmas fejet, döntsék el önök, melyikünek áll jobban.

Varga Viktor és Valentin

Varga Viktor, az exhibicionista énekes 2009-ben robbant be a köztudatba a Csillag születik versenyzőjeként.

Extravagáns stílusa és öltözködése miatt állítása szerint a mai napig úgy néznek rá némelyek, mint egy földönkívülire, ezt pedig néha megspékeli azzal is, hogy meztelenül kínálja fel magát a rajongóknak.

Melyik a jobb pasi?

A zenei pályán nyomdokaiba lépne öccse, Varga Valentin is, akit akár kiscelebként is emlegethetünk, hiszen jelentkezett már az X-Faktor klipversenyére és szintén a Csillag születikben próbálkozott idén, egyelőre kevés sikerrel,de ha olyan ambiviózus, mint bátyja, vélhetően róla is hallunk még.

Pityinger László és Pityinger Péter

Dopeman Ganxsta Zolee oldalán lett ismert, de önálló rapperként is érvényesült a hazai zenei piacon. Nőügyeiről nem sok hír van, de az köztudott, hogy korábban nem vetette meg a kurvákat sem.

Melyik a jobb pasi?

Amióta viszont tisztes családapa, állítja, leállt az ilyen dolgokkal. Mindenesetre külső szemlélőként azért még csípi a szexipart, legutóbb kemény pornót forgatott egyik videoklipjéhez. Öccsét, Pityinger Pétert (Kicsi Dope) is felkarolta, a pasi egyébként majdnem úgy néz ki, mint a bátyja, és tehetséges jazzgitárosnak tartják.

Vastag Csaba és Vastag Tamás

A Vastag testvérek a 2010-es X-Faktorban indultak versenyzőként, ahol is mindketten bekerültek a legjobb három közé, és egymás ellenfeleként párbajozniuk is kellett.

Melyik a jobb pasi?

Vastag Csaba és öccse magánéletéről is keveset tudni, az is csak hosszú idő elteltével derült ki, hogy az X-Faktor győztesének van barátnője – mint mondta, ezeket a dolgokat nem igazán szereti kiteregetni a nagyközönségnek.

Ezzel kapcsolatban egyébként egy esetben nagyon ciki helyzetbe került, VV Kinga ugyanis a kamerák előtt kezdett ki vele, amikor mentorként vendégeskedett a Való Világ 5-ben.