Felly K minikoncertet adott a sajtónak, és az érdeklődés meghozása érdekében magyar celebeket öltöztetett be külföldi celebeknek. Azt, hogy mi lett az eredmény, döntse el ön! Egy pont, ha egyáltalán nem hasonlít, öt, ha ikertestvérek is lehetnének!

Igazán sajtócsalogató klippet forgatott Felly K, akiről mi azt tudjuk, hogy mostanában énekel, volt külföldön és szerepelt dala a Csinibabában is, illetve volt már cipőkiállítása is. Ennyi épp lég, mivel a lényeg az volt, hogy valami teljesen érthetetlen koncepció keretei közt magyar celebeket öltöztetnek be külföldi celebeknek. Ha ez nem lenne elég, Felly K minikoncertet is adott, és mivel mi flashmob nagyhatalom vagyunk, ezért itt is volt flashmob, hiszen váratlanul a feltűnés nélkül ott álló bőgatyás arcokról kiderült, hogy parkourosok, ezért ugráltak egyet a negyven fokban, miközben Felly K énekelt a divatról. Na de hogy sikerültek a jelmezek?

VV Kinga - Marilyn Monroe

Kinga nyilván azért kapta meg Marilyn Monroe szerepét, mert szőke. Mivel ondolálták a haját, és ráadtak egy szél esetén villantásra is alkalmas ruhát, minden adott is lett a stílushoz. Később a kezébe adtak egy koktélt is, bár erről nem tudjuk pontosan, hogy illeszkedett a Monroe-imidzsbe a testét nemrég teljesen átszabató nő.

Szecsődi Kari - Nicki Minaj

Itt kicsit elbizonytalanodtunk, mert hát Szecsődi növeszthet bármekkora melleket, annyi hormontablettát lehetetlen beszedni, hogy óriásseggű afroamerikaivá változzon. Igazán nem is sikerült, de mint megtudtuk, ez csak b-terv volt. “Eredetileg azt mondták, hogy legyek Adam Lambert, de akkor konkrétan beöltöztem volna a régi Szecsődi Karcsinak, úgyhogy mondtam, hogy ezt így nem. Nicki Minajt viszont imádom, nagyon közel is áll a stílusomhoz. Gyakorlatilag felöltöztem úgy, mintha mennék bulizni” - mondta a Velvetnek az egykori Szecsődi Károly, aki lelki közösséget nem érez az énekesnővel, de a gettó életérzés a nagyon bejön neki.

VV Gergő - Bruce Willis

Dukai Gergő is kopasz, ráadásul egy atlétát is rá lehet adni, amit ha összekoszolnak, ki is jön egy Bruce Willis. Bár valószínűleg nem kapja meg épp a városban forgatott Die Hard 5. dublőri pozícióját, mi fel vélünk fedezni némi hasonlóságot. Kinga esetében a koktél volt a nagy kérdés, itt azonban van egy még nagyobb: nyilván nem lehet repülőket és felhőkarcolókat bérelni a hasonlóság maximalizálása érdekében, de hogy jön Bruce Willishez a motor? Így lett az új tetoválást kapott VV Gergőből Willis és Lorenzo Lamas szerelemgyereke.

Szunai Linda - Cindy Crawford

Szunai Linda barna, a külsejéből él, ráadásul szépségpöttye is van, ezért teljesen logikus, hogy ő lett a topmodell. Neki volt a legegyszerűbb dolga, mivel az égvilágon semmi különösen nem kellett magával csinálnia, ezért aztán az új pasival kavaró szépségkirálynő profin helytállt Cindy Crawfordként is, és valószínűleg bárki másként is megtette volna.