A Viasat6-on futó Büntető csöcsös-combos focistalányai közül önöknek legutóbb az ír, angol és német csapatok tetszettek legjobban. De mire képesek egyéniben? Szavazzák meg a mini-Eb legjobb csaját!

Múltkor arról kérdeztük olvasóinkat, hogy melyik válogatottat tartják legszemrevalóbbnak a Büntető csapatai közül (tudják, a Viasat6 kísérlete arra, hogy az Eb-meccsek szünetében odakapcsoljanak a nézők). Szavazataik alapján Írország, Anglia és Németország lettek a befutók. Most megmutatjuk a döntős csapatok tagjait is, közülük keressük a legjobb csajt. A galériákra kattintva nézelődhet!

Írország

Ki?

Nézzük tehát őket egyenként: Írország színeit Büntető Anna, Büntető Zsófia, Büntető Apolka, Büntető Kitti és Büntető Noémi viselik. Együtt 118 évesek, a csapat átlagéletkora tehát 26 és fél év köré tehető. Egyébként ez a válogatott nyerte meg a legtöbb szavazatot, a voksolás lezárásakor 984 kattintást nyertek.

A csapat egyébként a Büntető C csoportjában küzd, kevéske sikerrel. Eddig egy meccset sem nyertek: kikaptak az olaszoktól (2:1-re), a horvátoktól (3:2-re) illetve a spanyoloktól (3:2-re).

Anglia

Ki?

A csapat tagsága: Büntető Diána, Büntető Bettina, Büntető Andrea, Büntető Szilvia és büntető Petra. Életkoruk együtt 120 év, átlaguk tehát 24. Az előző szavazáson 744 kattintást szedtek össze a lelkes szurkolóktól, bő kétszázzal lemaradva az első helyről. De nyugalom, még mindig behozhatják a lemaradást, amennyiben önök úgy ítélik meg, hogy köztük van a műsor legjobb csaja. Úgy ítélik meg?

Válogatottuk sikeresebb, mint az íreké: három meccsből eddig kettőt megnyertek. 3:0-ra verték a franciákat, 1:0-ra a svédeket, csak az ukránok fogtak ki rajtuk (3:2).

Németország

Ki?

Végül pedig a németek, az egyetlen teljesen szőke válogatott. Tagsága: Büntető Erika, Büntető Bettina2, Büntető Anett, Büntető Brigitta, Büntető Fanni. Együtt 108 évesek, átlaguk tehát körülbelül 21 és fél év. Szavazataik száma mérsékelt 502, de talán egyéniben jobban teljesítenek majd.

Csoportjuk legjobbjaiként végigverték a mezőnyt: a hollandokat és a dánokat 2:0-ra büntették, egyedül a portugálok tudtak behúzni egyetlen gólt – ám ők ekkor is kettőt lőttek. Na de melyikük a legjobb csaj?