Januárban szétment Katy Perry és Russell Brand, ez még nem újdonság. Az azonban igen, hogy míg Brand azóta hanyatt vágta a fél jógaszakkört, Perry csak kesereg mindenkinek a sanyarú sorsáról. Legalább a szülei megpróbálják összehozni a legkeresztényebb arcokkal.

Russell Brand büszkén közölte szerdán, hogy köszöni jól van, és a transzcendentális meditáció segítségével teljesen túljutott a Katy Perrytől való elváláson - írja a brit Sun. A kundalini jógát is űző Brand az otthagyott hapsik talmi magabiztosságával állította a közhelyet: boldogabb, mint valaha.

A Perry-Brand-féle házasság 14 hónapig tombolt, és hamar vége lett. Már tavaly novemberben megjöttek az első kósza hírek arról, hogy baj van a házasságukkal. Miután a karácsonyt is külön töltötték, december 30-án Brand beadta a válókeresetet, január közepére pedig külön is költöztek. Idén februárban kezdődött a válóper, júliusra hivatalosan is facérok lesznek. A válóper folyamán relatíve kulturált hangnemben ment az egyezkedés a közös vagyonról, mindeközben pedig mindketten elkezdtek összevissza csajozni és hapsizni. Döntse el ön, ki járt jobban!

Brand, a bika

A kurvafüggő volt férj sosem volt híres a visszafogottságáról, így már januárban elkezdett randizgatni nőkkel. Állítólag egyiküknek megígérte, hogy hozzá is költözhet. Aztán jött február 15. és egy rejtélyes fotó arról a bukszáról, aki gyaníthatóan Brand új nője lett. Aztán kiderült, az első áldozat neve Oriela Medellin Amieiro, és képzőművészként tengeti életét.

Megint egy új nő jött be a képbe kb. egy hét múlva, ezzel a csajjal együtt látták Brandet jógázni menni (gyanús, hogy a képzőművész-csajjal is jógán jöttek össze). Eközben szarrá tört egy iPhone-t, ami egy fotós tulajdona volt, ebből pedig komoly rendőrségi ügye lett. Márciusban melegedett össze a Los Angelesben dolgozó magyar modellel, Barabás Nikolettel, kettejükről egy hírben nem is hallottunk többé.

Május elején folytatódott a szoknyapecér ámokfutása: ezúttal David Hasselhoff exét, Anouska de Georgiout varrta le. Az egykori playmate-tel is jógázott egy kielégítőt, majd következett a Katy Perry-klón Emily Hartridge. Ő Amerikában szeretett volna tévés karriert befutni, ehhez jó ugródeszka volt neki egy celeb. Közben szó volt róla, hogy esetleg visszasírja magát Perry lábai közé, de ez nem jött össze.

Perry kesergései

Katy Perryt egy határozott fokkal jobban megviselte a válás, hiába tarolt a People's Choice Awardson, nem volt képes még elmenni a díjátadóra. Pár nap múlva már kék hajjal büntetett, hívő szülei pedig bejelentették, hogy a vallásos amerikai focistát Tim Tebow-t látnák szívesen lányuk oldalán. Később az énekesnő neki is ajánlotta egy farkakról szóló számát. Perryt a hó végén az egyik háttértáncosával, Malik Le Nosttal igyekezett összehozni a média, állítólag a táncos vigasztalta a szomorú Perryt.

Február végén még mindig arról szóltak a hírek, hogy Perry teljesen kész a válása miatt, sőt már barátnője, Rihanna akarta randizásra fogni őt. Márciusban össze is hozta a sors és a média Baptiste Giabiconi francia modellel, aki ráadásul öt évvel fiatalabb nála. A fickó korábban is mondott olyanokat, hogyha Perry elválna, ő szívesen elvenné. Pár hét múlva már a családtagjaikat kezdték bemutatni egymásnak, de közben az is elterjedt, hogy Perry visszakönyörögné magát volt férjéhez.

A nagymellű énekesnő Brand donjuankodása közben a Florence + the Machine gitárosával, Rob Ackroyddal jött össze, ő lett a legnagyobb fogása. Az áprilisi kezdetű románc azonban szintén hamar, június elejére elhalt. Egyszer még látták Perryéket együtt vacsorázni Londonban, de sok intimitást nem lehetett köztük tapasztalni.

Ki a csicskább?

A helyzet közel egyértelmű: Russell Brand öles léptekkel halad a farka után, sorra dönti meg a nőket, nem tisztelve se istent, se embert. Katy Perryt azonban eléggé hazavágta a válás körüli hajcihő. A híradások szerint nagyon akar már egy felejtős kapcsolatot, de a nagy akarásnak nyögés a vége, nem a nagy lamúr. Egyszerű szavazást hirdetünk: ki szívott nagyobbat a válással?