Hajdú Péter és Sarka Kata Cipruson csókolóznak fürdőcuccban, Dukai Regina és pasija a Seychelle-szigeteken horgászik, VV Attila hajókázott, Fluor Tomi Horvátországban napozik, Kasza Tibor pedig egy medencében görögdinnyézik. Ez derül ki a Facebookról és a Twitterről.

A magyar celebek már nyaralnak a júniusi 35 fokban, az előszezont többen is meglovagolják: aki nem tengerparton áztatja magát, az úszómedencés képeket tölt fel magáról a Facebookra vagy a Twitterre. Rubint Réka ugye a medence lépcsőjénél monokiniben szerkesztette Facebook-oldalát, Gyurcsík Tibor pedig meztelenül fürdött a Balatonban.

Hajdúék Cipruson barnulnak, Dukai Regina a Seychelle-szigeteken horgászik

"Sziasztok!!! Megérkeztünk Szerelmemmel a Seychelle-szigetekre!! Nagyon jó időnk van és szuper helyen vagyunk! Hamarosan hozok nektek még képeket!! :) Hallom otthon is szuper idő van!! :) Jók legyetek!! :)" – osztotta meg Dukai Regina pasijával közös fotójukat a Facebookon. A későbbi posztjaiban arról ír, hogy az irigyei elmehetnek a fenébe, ők nagyon jól érzik magukat. Dukai iPaddel készíti a fotókat, amiket aztán a gépén megszerkeszt, majd feltölt a Facebookra. Minimum naponba kitesz valamit a nyaralásukról a közösségi oldalra, csütörtökön például horgászni mentek, amit már nagyon várt. Hajdú Péter ezzel szemben szolidabb, mindeddig csak két képet tett ki magukról nyaralás közben. Az egyikhez annyit fűzött csak: melyikünk a barnább?, a másikon pedig csókolóznak Sarka Katával.

VV Attila és VV Veronika hajózik, Szabó Zsófi a medence mellett napozik

A Való világ 5 exjátékosai külön-külön hajókáztak június végén, Veronika egy hajón napozós képet töltött fel magáról, VV Attila pedig egy olyat, amin éppen fejest ugrik a vízbe. Hogy a Balatonon voltak-e, vagy valamelyik tengerparton, azt nem osztották meg a világgal. VV Attila rajongói irigykedés nélkül kommentálták a fotót, de VV Veronika már nem volt ilyen szerencsés. Kasza Tibor és Szabó Zsófi Rubint Rékához hasonlóan úszómedencés fotót osztott meg magáról. Kasza egy szadai ház medencéjében feszít görögdinnyével és ciderrel, Szabó Zsófi pedig a medence mellett napozik, és egy diszkrét dekoltázst is villant a Facebookon.

Debreczeni Zita a hasát posztolta, Fluor a lábujjait

Akadnak olyanok is, akik a hangulatot próbálják visszaadni, semmi csókolózás a párommal horvátba és hasonlók. Fluor a lábujjait fotózta a horvát tengerparton, alkonyatkor, aztán megosztotta a Twitteren. "Napozunk egésznap, a nyakam már leégett. gázos lenne fehéren hazamenni. imádom a tengert, óriás beérzés, szánsájnbícsforevör" – írja. Debreczeni Zita pedig szépia filteres fotót posztot a hasáról, a modell a saját szemszögéből nézve örökítette meg magát bikiniben.