Rita Ora, a Hot Right Now énekesnője már Cannes-ban elkezdett elég merészen öltözködni, hogy a nyár egyik nagy slágere mellett más miatt is emlékezzenek rá. Nemrégiben egy londoni koncerten vett fel olyan ruhát, amiből a pörgős száma végére könnyedén kiesett.

Rita Ora egy 21 éves, egyelőre nem túl ismert brit énekesnő, de mindent megtesz azért, hogy minél hamarabb betörjön a nagyjából Rihanna által kijelölt vonalon. Lemeze még nincs, de két igen sikeres száma már igen, kinézetre, hangra, stílusra és viselkedésében is Rihannára emlékeztet.

Első slágerében, az R.I.P.-ben teljesen kivágott hátú, forró nacis szerelőruhában táncikált áprilisban. Aztán jött Cannes, ahol már elkezdett az utcán is merészen öltözködni. Annak ellenére, hogy szinte a semmiből érkezett, nagy figyelmet kapott a melltartó nélküli, szűk, hófehér ruhája.

Közben iszonyúan befutott a jelenlegi egyik legismertebb brit slágergyárso, DJ Fresh nyári száma, amiben Ora énekel, így az énekesnő is berobbant.

A gyorsan jött sikert ügyesen próbálja meglovagolni. Egy londoni koncerten, a Lovebox fesztiválon akkorát villantott, hogy most már valószínűleg örökre ott marad a hírekben. Ora éppen a nyári slágert adta elő, amikor kicsúszott melle az egyébként sem túl nagy, valamint nem túl sokat takaró fűzőjéből. Néhány képen ugyan ügyesen takarta a blézerével, de ide kattintva kiderül, hogy azért ez nem mindig sikerült.

A villantásról szóló beszámolók nagy része szándékosnak ítéli az akciót, és azt írják, nem is annyira ruházati balesetről van szó, mint inkább előre kitervelt figyelemfelkeltésről. Az indok mindegy is, a lényeg, hogy Rita Ora feldobta a fellépését.

A nyári slágeren és a villantáson túl is dolgozik azon, hogy minél többen megismerjék a nevét, a nyáron például a Coldplayt kísérgeti, és ő lép fel a zenekar előtt minden koncerten. Az énekesnő egy pár éve benne van már a szakmában, 2009-ben jelentkezett az Eurovíziós Dalfesztivál válógatójába, hogy induljon a brit jelölt címéért, de akkor visszalépett a versenytől, mert nem érezte magát még készen.

Ekkor egyébként már Jay-Z kiadója, a Roc Nation csapatához tartozott. A rapper azután figyelt fel rá, hogy 2009-ben együtt dolgoztak a Young Forever című számon.