Jenny McCarthy 39 évesen is jó nő, és erről most bárki meggyőződhet. A milfek jogaiért vetkőző nő közel sem rekorder ezzel a számmal, Pamela Anderson tizennégy szereplése valószínűleg megdönthetetlen, de csak nagyon kevesen mondhatják el magukról, hogy sokadjára is eseményszámba megy a címlapszereplés. De melyik címlapján volt a legjobb nő? Egy a botrányosan rusnya, tíz a hibátlan.

1994

McCarthy először 1994-ben került a Playboy címlapjára, mivel ebben az évben ő lett az Év Playmate-je, amiért az ismertségen túl 100.000 dollár ütötte a markát. McCarthy pofátlanul fiatalon, kissé balta fejjel meztelenkedik egy ágyon.

1996

Ebben az évben abban az örömben részesülhetett a világ, hogy kétszer is megtekinthette Jenny McCarthy mindenét. Júliusban frufruval és óriásdekoltázzsal mosolyog ránk. McCarthy mellesleg ekkorra főállású celeb is, a modelltekéseken kívül sikeresen debütált műsorok házigazdájaként is.

1996 másodszor

Második nekifutásra karácsony alkalmából molesztál egy meglepődött Télapót, már frufru nélkül. Idő közben az akkoriban még népszerű pankrációkon is mutogatta magát.

1997

A szeptemberi Playboyt két borítóval is kiadták, az egyiken a címlaprekorder Pamela Anderson arca van, a másikon pedig McCarthyé. Visszatért a frufru, az érzéki tekintet természetesen maradt, ráadásul dokumentáltan álomnővé vált. Ebben az évben derült ki, hogy milyen nagyszerű humora van, ezért először az MTV-n, majd az NBC-n kapott saját showműsort, amik mellett volt ideje megírni önéletrajzát is.

2005

Hét év kihagyás után vetkőzött le újra, ezúttal a klasszikus nyuszis ruhának párducmintával feldobott változatával. Ebben az évben jött össze a mindenhol gumiarcúnak csúfolt Jim Carreyvel, akivel 2010-ig húzták együtt. McCarthy itt már anya volt, autista gyermeke miatt ő lett a betegséggel foglalkozó kampányok egyik arca.

2012

Kevesen mondhatják el magukról, hogy 39 évesen is eseményszámba megy a vetkőzésük, de idén McCarthy megint nagyot robbantott azzal, hogy minden milf jogaiért ledobta felesleges ruhaneműit. Az biztos, hogy még mindig dögös, és talán soha nem volt ennyire vakítóan szőke. Ja, és már a borítón is meztelen.