Terry Richardson készítette Kate Uptonról az eddigi legmerészebb fotósorozatot, méghozzá a GQ-nak. A fotózás alatt viszont a fotós egy rövidfilmre való anyagot is forgatott a modellről, hogy bemutassa hét pontban, hogy miért olyan jó nő Upton.

Kate Upton az utóbbi idők egyik legnépszerűbb modellje annak ellenére, hogy a talán túlságosan profán megjelenése és viselkedése miatt már több fontos cég is kategorikusan kijelentette, hogy nem hajlandó a pattogó melléről elhíresült modellel dolgozni .

Upton a Sports Illustrated címlaplányaként robbant be nemrég, azóta pedig folyamatosan címlapon van. Hol merész fotói, hol vicces megnyilvánulásai miatt. Legyen szó kosarasokkal eltöltött napról vagy szórakoztató táncmozdulatokról.

Sőt az elmúlt napokban már azt is megmutatta, hogy tulajdonképpen ruhákat is tud reklámozni a saját testén, meg esetleg néhány kis bikinin túl.

Nem véletlen, hogy a modellről az eddigi legtöbbet mutató fotósorozatot elkészítő Terry Richardson a fotózás mellett egy kisfilmet is forgatott Uptonról, amiben bemutatja a legfontosabb erényeit.

Richardson szerint ebből hét van.

1. Vízimentő - hiszen ki más tudna Pamela Andersont megszégyenítő módon futni a tengerparton, mint a pattogó mellek királynője?
2. Gördeszkázás - a modelltől nem állnak távol a városi sportok és a városi márkák sem, korábban már a Zoo Yorkot is reklámozta egy betiltott reklámmal.
3. Hulahopp - ezt nem kell sokat magyarázni, a csipőriszálós táncához jól jön, hogy a hulahopp is jól megy neki.
4. Kosárlabdázás - mint korábban is írtuk már, Upton a kosárlabdázók világában is otthonosan, de legalábbis szórakoztatóan mozog.
5. Hullámvasutazás - ehhez nem tudunk mit szólni, de hullámvasutazni jó, Kate Uptonnal biztosan.
6. Táncolás - talán Kate Upton legszórakoztatóbb tulajdonsága, hogy rendszeresen táncol, amit Terry Richardson is nagyon kedvel.
7. Vizespólóverseny-győztes - különösebben ezt sem kell magyarázni, elég megnézni a GQ-ban megjelent fotókat, hogy miért.