Rengeteg hírességgel készítenek reklámot, amik néha meglepően szórakoztatóak a maguk kínosságában, de azért az az igazi, amikor valaki úgy hirdet egy hírességgel, hogy a híresség nem tud róla. Mint George Clooney a pizzsádobozon, vagy VV Cristofel a gyrososnál, esetleg Brad Pitt a dodzsemen.

Nem győzünk elég cikket írni arról, hogy a magyar hírességek éppen milyen termékeket reklámoznak, annyi ilyen készül. És akkor még a külföldiekről nem is beszéltünk, amikkel tényleg Dunát lehetne rekeszteni.

Ezek a reklámok sokszor nagyon szórakoztatóak a maguk bénaságával, vagy szürrealitásával sokszor, mint korábban a műfogsorreklám Mary Zsuzsival, vagy a potencianövelés Nagy Feróval. De még ezeknél is sokkal jobbak azok a helyzetek, amikor úgy reklámoznak hírességgel, hogy a híresség még csak nem is tud a dologról.

A közelmúltban itthon akkor történt például ilyen, amikor egy gyrosos felhasználta VV Cristofel molinóját , amit a saját klubjának megnyitójakor rakott ki . Sokan emlékezhetnek viszont arra a pizzériára is, ami Majkával hirdetett egy időben, ennél viszont megállapodás volt Majka és a pizzéria között, úgyhogy válogatásunkból kimaradt.

Ha ön is tud hasonló reklámokat, nyugodtan küldje be a szokott címre!