Leginkább már halott celebek által hordott ruhákat vásárolhatunk most meg, ha van elég pénzünk. A jótékonysági aukció során behúzhatjuk Michael Jackson cipőjét, vagy Amy Winehouse köntösét is.

Ahogy arról már írtunk korábban, árverésre bocsátanak egy csomó olyan ruhaneműt, amiben korábban híres embereket is láthattunk, így például ha valaki nem sajnálja a pénzt, megszerezheti azt a köntöst, amiben Amy Winehouse is parádézott. Hozzájuthatunk még Whitney Houston bizonyos ruhái, illetve Justin Bieber űrruhára emlékeztető fellépőruhája is. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a befolyt pénzt jótékonysági célokra fordítják.

Természetesen nem ez az első dolog, amikor fanatikus vagy csak nagyon jólelkű rajongók brutális pénzösszegeket fordítanak valamelyik híresség teljesen hétköznapi használati tárgyára. Justin Bieber például az óriáskígyóját adta el, Kate Moss pucér fotója több, mint 16 ezer fontba fájt valakinek, az emberi jogokért állandóan kiálló Coldplay pedig korábban már lezavart egy 400 ezer dolláros jótékonykodást. Vannak extrémebb helyzetek is, Scarlett Johannson orrváladékáért is képes volt már valaki pénzt adni.