A csajok után összegyűjtöttük azokat a pasikat is, akik a 90-es években a legnépszerűbbek voltak az akkori fiatalok körében. A szexideálok ebből a nemből legfőképp a zenei világból kerültek ki, így versenyben van többek között Erős Attila, Miller Zoltán és Császár Előd is. Szavazatával döntse el, melyik közülük a legjobb pasi! Ötössel jutalmazza a kedvencét.

01. Erős Attila

Erős Attila az 1993-ban alakult Carpe Diem nevű duó fiútagjaként vált ismerté, köszönhetően az 1997-es Álomhajó című nagy slágerüknek. A pasi érettebb fejjel és külsővel később lemezlovasként tevékenykedett, neve az Erős & Spigiboy párosból ismert, 2005-ben megkapta az év legjobb dj-jének járó Viva Comet díjat. Még 2007-ben is volt a Velvetnek egy olyan kommentelője, aki azt írta, ő a legjobb pasi a világon.

02. Ákos

Kovács Ákos az 1987-ben megalakult Bonanza Banzai alapítójaként és énekeseként robbant a köztudatba és vált a tinilányok kedvencévé, majd az együttes felbomlása után, 1994-től újabb korosztályt célzott meg szólóalbumaival. A zenész azóta is aktív, eddig huszonnégy magyar nyelvű és hat albumot készített. A most negyvennégy éves Ákos családos ember, feleségével négy gyereket nevelnek közösen.

03. Kefir

Kecskés Tibor az 1998-ban alakult V-Tech nevű, miskolci együttes tagja volt, majd később, 1996-ban szólólemezen ontotta tovább a szerelmes számokat a népnek. Az énekes évekig Zimány Lindával járt, nemsokára megjelenő, T-boy című önéletrajzi könyvében állítólag a modellről is szó esik majd, bár Kefir azt mondja, nincs szó botránykönyvről. Kefir most 32 éves, 2010-ben V-Tech névvel jelentetett meg lemezt, de sokakhoz hasonlóan ő sem tudott visszatérni.

04. Lukács Laci

Akiknek inkább a rosszfiúk jöttek be a 90-es években, azoknál kétségkívül Lukács Laci volt a nyerő. A debreceni Tankcsapda együttes 1989-ben jött létre, amiben Lukács énekelt, szólógitározott és az összes számot ő írta, később pedig a basszusgitárt vette át. A rocker imád ejtőernyőzni és repülni, ez a hobbija több szerzeményében is megjelenik témaként.

05. Miller Zoltán

A színész-énekes ugyan már a Gór Nagy Mária Színitanoda növendékeként szerepet kapott az 1993-as Grease című musicalben, az igazi ismeretséget a két évvel később megalapított Emberek nevű zenekar hozta meg neki. A 2000-es években is nagy közkedveltségnek örvendett, 2004-ben az Év legnépszerűbb színésze kategóriában átvehette a Súgó Csiga díjat. Ullmann Mónika férje volt, egy közös gyerekük van.

06. Császár Előd

Az énekes 1998-ban az FLM nevű formációban tűnt fel, majd műsorvezetőként is bemutatkozott: a Magyar Televízióban Császármorzsák címmel vezetett éjszakai műsort, ám a szállóigévé vált beszólása, a Kapd be a faxom miatt azonnal röpült onnan. Később a Danubius Rádióba került, majd szólóénekesként folytatta pályafutását. Népszerűsége 1998 decemberéig tartott, amikor is kábítószer hatása alatt halálos közlekedési balesetet okozott. Két évvel később felfüggesztett börtönbüntetésre és százezer forint pénzbüntetésre ítélték, ami hatalmas közfelháborodást okozott.

2742523192 66b34c40d5 z

07. Levy T.

Levy T. a Hip Hop Boyz nevű magyar fiúbanda tagja volt, ami 1992-ben alakult és igen nagy népszerűségnek örvendett a 90-es évek diszkóiban. A csapat hat évig élt, 1998-ban váratlanul feloszlottak, ezek után Levy T. 1999-ben szólóalbummal rukkolt elő, majd saját kiadót alapított. Mostanábnan zenei producerként tevékenykedik, ő is közreműködött Majka második lemezén.

08. Vilmányi Gábor

Vilmányi Gbor az 1986-ban alakult Exotic nevű zenekarban tűnt fel, majd 1991-ben csatlakozott a Manhattan fiúcsapatához. A Geszti Péter által írt, Rossz vagyok című dallal robbantak be a tinilányok ízlésébe. Nyolc nagylemezt készítettek, utolsó albumuk 2003-ban jelent meg. Természetesen Vilma is próbálkozott szólókarrierrel, de a többiek nélkül elég sikertelenül.