A színésznő vasárnap este vacsorázni ment, fel is öltözött rendesen: csak azzal nem számolt, hogy a ruha slicce túl sokat mutat belőle és testszínű bugyijából. Az utóbbi időben rengeteget villantó és karambolozó Lohan így most megint a címlapokra kerülhet és még melleit sem kellett ennek érdekében kiraknia.

Az épp Liz Taylor életét bemutató filmet forgató színésznő már vacsorázni sem bír úgy elmenni, hogy ne fotóznák le: és ha már fotózzák, ő jó celebhez méltóan mutat is valami érdekeset. Július 8-án este, a Santa Monica-i Georgio Baldi éttermet elhagyva például testszínű bugyit – írja az X17online.com.

A színésznő mostanság egyébként folyamatosan villant, például a forgatáson Taylorként duplán mellet mutatott. Korábban egyszerűen nem vett melltartót, hogy rendesen pattoghassanak mellei, aztán Terry Richardson fotózhatta melltartóban, fegyverrel a kezében. A kissé sematikusra sikeredett hotelszobában lőtt fotósorozatban Lohan többet mutat magából, mint korábbi közös munkájuk során, de azért túl sokat nem láthatunk belőle.

A túlságosan felvágott maxiruhából sem lóg ki sokminden, csak épp a lényeg: Lohan bugyija, ami ráadásul testszínű, így első blikkre simán puncinak nézi az ember, és néhány pattanás a láb között, ami nem túl gusztusos látvány. A vacsorához a színésznő amúgy szemmel láthatóan megpróbált normálisan felöltözni, dekoltázsa nem túl mély, cipője illik a ruha színéhez, a látvány minőségét egy Porsche Panamera emeli, csak épp a slicc van túlságosan felvágva. Nézze meg Lohan bugyiját és az azon átsejlő tevepatát galériánkban!