Az önfotózás vadhajtása, amikor egy híresség nem a tükörből készít magáról képet, hanem fogja a kamerát, és úgy fotózza a testét, ahogy látja, ha lenéz magára. Melyik testet szeretné látni, ha lenéz, illetve melyik kamera helyében lenne szívesen? Adjon egyest, ha nem tetszik a látvány, ötöst, ha ha nagyon bejön.

Adrianne Curry

A magamutogató modell, Adrianne Curry még tavaly nyáron készítette ezt a fotót, és nem túlzunk, ha azt írjuk, egy viszonylag visszafogott darabról van szó a tőle megszokottakhoz képest. A képet Twitterre töltötte fel, de valamiért a Twitter túl erősnek találta a fotót, ezért viszonylag gyorsan eltávolították, de addigra elég rendesen elterjedt a világban.

Coco T

Coco T az, aki Adrianne Currynél is sokkal többet meztelenkedik magától, Twittere leginkább erről szól. Az alábbi képpel kívánt tavaly boldog karácsonyt a követőinek. “A karácsony nem karácsony a seggem nélkül” - fűzte kommentárul a képhez.

Heidi Klum

A modell július 4-én rakta ki Twitterre az alábbi képet. “Csodálatos nap” - ennyi volt csak a hozzáfűzése a fotóhoz. Azt nem tudni, hogy a fotó hol készült, valószínűleg valamilyen öbölben vagy tó partján, de a beállításból egyértelmű, hogy nem is az volt a lényeg, hogy mi, hanem az, hogy ki van a képen.

Monique Covet

Nem tudjuk hirtelen, hogy Monique Covet-nak mi a besorolása, maradjunk annyiban, hogy magyar híresség, aki előszeretettel töltöget Facebookra meglehetősen merész képeket. A “Budapest in the sun” című képe június elején annyira jól sikerült, hogy semmiképp sem akartuk kihagyni az összeállításból, még akkor sem, ha a cikk elején említett koncepciónak pont a fordítottja valósul meg rajta.

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi július elsején posztolta ezt a képet Facebookon, amin az látszik, hogy a Balaton mellett, Siófokon sütteti a lábát. A képhez tartozó leírás szerint a programja alapvetően nem láblógatásból állt, a Jóban rosszban színésznője sokat tornázott, meg biciklizett a nyaralás alatt.