Itt a bikiniszezon, és mindenki újabb és újabb ötletekre vadászik, hogy hogyan lehetne formába lendülni. A paparazzik pedig imádnak strandoló celebeket fotózni, akik többé-kevésbé tökéletes testtel rendelkeznek. Sajna tesznek is érte. Itt vannak a legjobb fenekek és lábak 21-47 éves korig.

Kate Upton

A 21 éves modell személyi edzővel tartja karban magát, akinek tanácsait követve köredzést csinál. Emelett pilates, jóga, kickbox és Bosulabda-edzésekre jár, és vércsoport-diétát követ. Edzője, Gelband szerint Kate csodálatos lány, aki képes teljes szívből végezni a gyakorlatokat, és bármikor készen áll a munkára. "Hetente hétszer is képes lenne edzeni, ha hagynám" – nyilatkozta a Sunnak az edző.

Kelly Brook

Kelly Brook 33 évesen is jól tartja magát. A jelenleg 10-es méretű glammodell úgy véli, a legjobb dolog, ami még formában is tartja őt, a szex. Persze ez nem lenne elég, ezért ő is személyi edzőhöz jár, hetente legalább három alkalommal. Emellett úszik, kutyát sétáltat és bicajozik is.

"Imádok hulahoppozás közben zenét hallgatni, legalább 10 percig magamon tudom tartani a karikát" – nyilatkozta a makrobiotikus diétát követő Brook.

Rihanna

A 24 éves Rihanna alacsony szénhidrát-tartalomú diétára esküszik, és van egy Ary Nunez nevű személyi edzője. Vallomása szerint a teste azért néz ki úgy, ahogy, mert sokat foglalkozik vele, és baromi sokat fut. "A kardio a kulcs. A személyi edzőm mindig velem van, főleg ha valamilyen esemény következik. Minden nap edzek, de kell valaki, aki motivál."

Candice Swanepoel

Candice Swanepoel a Victoria's Secret modellje, alig 23 éves. Annak ellenére, hogy a modellek állandóan panaszkodnak arra, milyen nehéz az életük, ő azt vallja, hogy "minden modellnek vannak bűnős élvezetei." Swanepoel például imádja a croissant-t, a tojást és a szalonnát. "Sok zöldséget eszem, de az omlett és a mazsola is nagyon jó. Bokszolok, és legalább hetente háromszor mozgok valamit."

Kim Kardashian

Kim Kardashianról sok mindent el lehet mondani, de azt, hogy vékony lenne, nem. Az örmény származású celeb a kardio edzésekre esküszik. Leginkább a lépcsőzőgépet veszi igénybe, ami jó a fenéknek és a comboknak is. Ha nem jut el az edzőterembe, akkor lépcsőzik és kitöréseket végez. Az étkezése meglehetősen egyoldalú, hanyagolja a glutént, a cukrot és a tejtermékeket az étrendjéből.

Tulisa

A 24 éves Tulisára lehet irigykedni. Elmondása szerint nem tölti életét a fitneszteremben, és majszol puffasztott rizst, hanem kizárólag a géneknek köszönheti az alakját. Az X-faktorban is zsűriző énekesnő a legutóbb azt nyilatkozta, hogy bármit ehet, és nem kell edzenie. "Iszonyú szerencsés vagyok, hogy nem kell szenvednem. Sovány vagyok, de nem vagyok túlságosan izmos. Sehol semmi izom. Imádok enni, ezért is nehéz megállnom a dolgot. Van fenekem és mellem, ezért sosem leszek szupervékony.

Jennifer Lopez

A 42 éves Jennifer Lopez sincs rossz formában. A karrierjén keményen dolgozó anyuka természetesen az edzése iránt is elkötelezett. Edzője szerint minden nap reggel négykor kel, hetente hatszor, és 90 percen keresztül pilatest és táncos cardiot végez. "Úgy dolgozik, mint egy őrült" –kommentálta az edző. Lopez a Dukan-diétát követi, keveset és gyakran eszik. Állítólag külön asszisztens foglalkozik vele, hogy mindig legyen nála elég rágcsálnivaló.

Elle Macpherson

Elle Macphersont nem véletlenül hívták "a test"-nek. A most 47 éves modell megtartotta csodás alakját. Naná, hogy sportol és diétázik, szinte folyamatosan.

"Hetente ötször legalább egy órát mozgok, pilates órára megyek vagy futok a parkban. Persze a két fiú mellett nem mindig van időm rá. Szörfözöm és síelek, a sport fontos része az életemnek." Biztos, ami biztos Macpherson jógázik is és rendszeresen végez kitöréseket, hogy formában maradjon.

Jessica Alba

Jessica Albáról nehéz elhinni, hogy két gyereke van. Amikor az alakjáról kérdezték, Alba csak annyit mondott: " Nem híztam túl sokat a terhességem alatt, és egészen sokáig jártam várandós jógára."

Alba szereti a változatosságot, ezért hol edzőtermebe jár, hol úszik, hol otthon edz, vagy jógázik, ha elfárad. A kedvence a magas intenzitású cardio interval edzés. Naná, hogy nem eszik össze-vissza, a színésznő főleg zöldségeket, gyümölcsöt és gabonákat fogyaszt.