A barbadosi énekesnő nagyanyja temetése után jachtra szállt a barátaival, majd csütörtökön kikötött Capri szigetén. A nyaralás kezdete óta természetesen folyamatosan képeket posztol a Twitterre. Bikinis fotók nagy mennyiségben.

A 24 éves énekesnő, akiről mostanában leginkább féktelen bulizásai és vad Twitter-posztjai miatt hallani, ismét közzétett egy jó adag képet magáról a mikroblog oldalon, amint a barátaival – köztük a Drake nevű toyboyával – nyaral egy jachton, amivel csütörtökön Capri szigetén kötöttek ki. A Twitteren megosztott fotók tanúsága szerint a programjuk eddig nem túl változatos, viszont legalább kiderült, hogy Rihanna még mindig profin csücsörít, persze önfotókon, amiknek, ugye, nagy szerepük van az énekesnő elkurvulási históriájában.

A múlt éjszakát diszkóban töltötte, vagy legalábbis töltötte volna, írja a Daily Mail, ha a flancos ízlésének megfelelt volna a zene. De nem. Így aztán inkább visszament a jachtra, aminek a személyzetét már teljesen kicsinálta a bulizásaival, ugyanis amíg ők a barátaival fent vannak, addig a legénység nem tud aludni. "Imádnivaló lány, de a legénység csak pár órát tud aludni éjszakánként (a bulizása miatt). Pedig szükségük lenne az alvásra, mert egész nap arra kell ügyelniük, hogy nehogy megsérüljön vagy beleessen a tengerbe" - nyilatkozta egy névtelen forrás a The Sunnak. A Jól Értesült Ismerős arról is beszámolt a lapnak, hogy Rihanna körülbelül 158000 dollárért, vagyis 37,2 millió forintért vette bérbe a legénységet a Francia Riviérán.