A DJ-playmate két és fél év után nemrég szakított volt fiújával, mert Voksánnak nem jutott elég ideje a kapcsolatukra, és kihűltek az érzések. Azt mondja, jobb ez így mindkettőjüknek, idővel meg majd ő is biztosan talál valakit, akit össze tud egyeztetni a munkával. Csak hát kiszűrni a nyerészkedőket, az a nehéz.

„Körülbelül másfél hónapja szakítottunk. Két-két és fél évig voltunk együtt, közben néha szüneteltünk is, de a fő ok, ami miatt szakítottam, az az volt, hogy elmúlt a szerelem a részemről” – kezdte a Velvetnek Voksán Virág, aki Debreczeni Zitához és Metzker Vikihez hasonlóan nemrég egyedülálló lett. Aztán a kapcsolat kihűlésének miértjeit sorolta.

„Egyrészt semmi időm nem maradt a sok utazás meg munka mellett, illetve az exem kétórányira lakott tőlem, és amellett, hogy én mennyit utazok, meg dolgozok, ez a távolság ellehetetlenítette a közös programokat, a találkozást. Ha éppen itthon voltam, akkor is kellett intéznem az e-mailezésem, a munkákat, és nem igazán tudtam vele foglalkozni.”

Jobb ez így mindenkinek

A DJ-playmate úgy gondolja, jobb ez így mindkettőjüknek, így legalább vidéken élő volt pasijának is lesz lehetősége közelebbi nőt választani magának. Meg persze majd ő is talál valakit. „Úgy is hozzáállhatok, hogy nincs időm komoly dolgokra, mert tényleg nincs, vagy nem nagyon, de akkor most addig ne is legyen senkim, amíg diszkózok? Mert az még legalább hat év. Jó is lenne, meg nem is. De persze, örülnék, ha összejönne egy komolyabb, meg normális kapcsolat, amit össze tudnék egyeztetni a munkámmal. Ugyanakkor tudom, hogy baromi nehéz is.”

Ilyen pasira vágyik

"Akire fel tudok nézni, intelligens, ambiciózus és talpraesett. A megbízhatóság is nagyon fontos. Külsőre pedig legyen benne valami, ami engem megfog."

A pasiújításban a legnehezebb a szűrés, ezt mondta Voksán Virág, aki nem sokkal megkeresésünk előtt ért Budapestre Szarajevóból. Előtte Münchenben járt, két napja nem aludt, fellépése volt. „Nem volt még olyan, hogy úgy hívtak volna föl, hogy nem tudták, ki vagyok, és azért ez elég nagy problémát jelent, de ez már régóta így van. Nagyon nehéz így. Na meg nagyon sokan szeretnének tőlem valamit, de sok olyan jelentkező van közöttük, akik nem igazán felelnek meg” – hát ilyen a párkeresés celebmódra.

Egyébként meg nem sürgeti a dolgokat, ha itt lesz az ideje, majd jön, ha jönnie kell, hangsúlyozta, addig meg köszöni, elvan, diszkózik, és néha klipet forgat; most legutóbb a Nimfó című számához készített egyet. A klipben két férfi küzd meg a világot végigvetkőző Voksánért, aki bevallása szerint a történethez a Harcosok klubja című filmből merített ihletet.