Két hónappal azután, hogy kiderült, nyolc hónap házasság plusz hét hónap együttjárás után válik férjétől, a műsorvezető készen áll egy következő kapcsolatra. Nemrég a mellét is megplasztikáztatta, a 14 kilós fogyását ugyanis ez a testrésze is megszenvedte.

Amióta szakított a férjével, azóta hétvégente Balatonfüreden tölti az időt a barátaival, azon kívül pedig rengeteget van szülei és testvérei társaságában Mádai Vivien. Az RTL Klub műsorvezetője azt mondja, már jól érzi magát egyedül, ezt jelzi, hogy a válás óta először, a napokban elkezdett főzni.

A hétköznapok azért még megviselik néha, de azt mondja, miután nyolc éve nem élt egyedül, most élvezi ezt az állapotot. „Mindamellett én nagyon szeretek együtt élni valakivel, nem húzom ezt a külön lakunk dolgot sokáig, ha párkapcsolatom van. Jó ez, meg kell az önismeret, de azért most már azt érzem, hogy nyitott lennék egy következő kapcsolatra” – magyarázta kérdésünkre Mádai Vivien.

Újra férjhez menne

Bevallása szerint korábban erősen kapcsolatfüggő volt, így jöhetett létre a házassága is hét hónap járás után, ám hiába válás a vége, legközelebb is férjhez menne. Meggondoltabban. „Alapvetően nagyon hiszek a házasság intézményében, és sajnálom, hogy ez kudarcba fulladt, de nagyon vágyom rá továbbra is. Keresem az igazit, akivel majd családot alapítunk” – fejtette ki terveit. Leendő exférjével békében szakítottak, és annyira jóban maradtak, hogy máig beszélnek minden nap.

„Leginkább a valakihez való tartozás hiányzik. És azt gondolom, hogy egyébként is egy érzelmesebb típus vagyok, vágyom arra, hogy szeressenek, és hogy én is szeressek. És persze hiányzik, hogy odabújjak valakihez esténként, vagy hogy gondoskodhassak valakiről” – sorolta a hiánygenerátorokat. Legutóbb egyébként nem a válásáról, hanem arról számoltak be a lapok, hogy megplasztikáztatta a mellét, mert 14 kilós fogyása során eltűnt a dekoltázsa.

„Azt gondolom, hogy sok nő küzd ezzel a problémával, hogy a fogyás miatt a cicije is elfogy. Magam miatt csináltattam meg, de nem akartam túlzásba esni, csak akkorát szerettem volna – és ilyen is lett -, mint amekkora előtte volt, hála az orvosomnak, László Zsoltnak. Ugyanazokat a melltartókat hordom, mint előtte” – mondta, és hozzátette, mindössze három napig lábadozott az operáció után, a negyediken már Reflektort forgatott.