Az exvillalakó szerint untig elég a Való Villában megrendezett esküvő, hivatalosan még nem veszi el az asszonyt. Voltak balhék rendesen, nemcsak az abortusz, hanem Angéla féltékenykedései miatt, jöttek-mentek volna más nők is VV Fecó életében.

Bár korábban arról volt szó, hogy a villabeli megrendezett lagzi után VV Fecó hivatalosan is feleségül veszi gyerekeinek anyját, Angélát, ez eddig nem következett be, és nagyon úgy tűnik, hogy a közeljövőben nem is fog. A Való világ nagydumása nemrég tért haza Galyatetőről, arról a nyaralásról, amit még a valóságshowban nyert. Voltaképp ez az idő is a békülésről szólt:

Féltékeny az asszony

"Esküvőt mostanában nem tervezünk. Anélkül is megvagyunk. Megvolt a villabeli lagzi, az egyelőre untig elég volt. Voltak veszekedéseink az utóbbi időben Angélával. Az az igazság, hogy volt olyan, hogy a nők jöttek volna, mentek volna, azokat le kellett kezelnem. Na nem úgy, hogy rosszat kelljen gondolni, de hiába, az asszony rendesen féltékeny volt, úgyhogy ebből voltak azért kisebb-nagyobb összeveszések. Most békülőben vagyunk, Galyatető is azért jött jól" - magyarázta a Velvetnek az exvillalakó, akinek kapcsolatában nemcsak a féltékenykedés okozott némi törést, hanem Angéla abortusza is. A férfi egy ideig külön is élt családjától.

Megy a dinnyeüzlet

Galyatető után a pár most visszacsöppent az igazi való világba: a dinnyeföldre. Bár VV Fecó nem panaszkodik, mint mondta, sokkal több dinnyét tud eladni idén, mint tavaly:

"Megy most az üzlet ezerrel, a valóságshow óta sokkal többen jönnek hozzám, akár csak autogrammért eredetileg, és ha már ott vannak, akkor vesznek dinnyét is. Ebből a szempontból nagyon jól jött az ismeretség. Sokat változott az életem, folyamatosan vannak fellépéseim, és olyan ismerősem vannak, mint például Lagzi Lajcsi, Győzike [igaz, rá most épp haragszik], Bódi Guszti, meg akik ott vannak a mulatós műsorokban. Most már nem az van, hogy autogrammokat kérek, hanem beszélgetünk meg együtt dolgozunk".