Kate Uptontól Károly hercegig fagyizik a legtöbb híresség a nagy melegben. Nézze meg a kedvenceinket!

A vizes pólók mellett a szexi nyári képek másik nagy slágertémája a fagylalt és a jégkrém.  A napokban három híresség is megmutatta, hogyan eszik szexin a jégkrémet, az elmúlt néhány hónapban pedig egy csomó másik azt, hogyan lehet szórakoztatóan maszatosan enni.

A szexik sorában az első Elizabeth Gillies volt, aki egy, a Nickelodeonon feltűnt fiatal színésznő, és a saját Twitterére töltött fel egy képet magáról , amin egy jégkrémet vesz érzékien a szájába.

Aztán jött Georgia Salpa, a 2012-es Celebrity Big Brother egyik versenyzője, aki egyébként félig ír, félig görög, és modell. Az augusztusi FHM címlaplánya lesz, a képek között pedig akad majd egy pár olyan, amin dinnyét eszik szexin, vagy fagyit nyal érzékien.


Georgia Salpa FHM Covershoot by EgotasticMedia

Salpa videójával szinte egy időben találkoztunk a Holly Peersről készült legújabb anyaggal. Peers egy brit glamúrmodell, vagyis olyan modell, aki csak férfimagazinoknak vetkőzik. Ő leginkább a Frontot ésa Nutsot szereti, mindkettő inkább a geekeknek, mint a menedzsereknek szól. Természetesen ő is jégkrémet nyalva képzeli el a szexi nyarat. Ő erősen rá is játszik a szopómozdulatokra, hogy a képei még erotikusabbak legyenek.


Holly Peers Popsicle Suck in July Nuts by EgotasticMedia

De ne hagyjuk ki Kate Uptont sem, aki a GQ legutóbbi számában megmutatta a legszexisebb odlalát , amihez a vizes pólós mellbimbó-mutogatáson túl az is hozzá tartozott, hogy ő is elnyalt szexin egy jégkrémet.

Végül ejtsünk szót arról is, amikor valaki nem szándékosan szexin fagyizik, hanem véltetlenül bénán, vagy annyira bénán, amennyire a csöpögős, ragadós, mindenszűn fagyi engedi.

Ezek a képek legalább olyan szórakoztatóak, mint a túlzottan erotikusak. Ahogy Károly herceg feje elmerül egy gombócban felejthetetlen, vagy az, amikor Warren Buffett harap rá egy narancssárga pálcára, esetleg Gaultier, aki még egy fagyival a kezében is megőrzi eleganciáját.