Négy hónapig tartott a népszerűség, mostanra már alig hívják haknizni VV Pétert, bár a Való Világ ötödik szériájának exjátékosa ezt nem bánja. Knizner Péternek jelenleg az RTL Klub a munkaadója, de hogy pontosan milyen szerepet tölt be a csatornánál, azt nem árulhatta el. Valóságshowba legközelebb akkor fog jelentkezni, ha hetven éves lesz, és a produkciót egy elfekvőben forgatják.

Mindössze pár hónapig voltak csúcson a Való Világ ötödik szériájának játékosai. Egyesek még kétségbeesett próbálkozással, akár abortuszos hírrel próbálnak címlapon maradni, mások meg közröhej tárgyává váltak, azért foglalkozik velük a média. Mindeközben a produkció két meghatározó egyénisége és a játék mozgatórugói, a győztes VV Attila és Péter csendben vannak, utóbbi a kezdeti lelkesedés után a hivatalos Facebook-oldalát is alig frissíti.

Négy hónapig tartott a csoda

„Nem tűntem el, csak nem feltétlenül csinálok olyan dolgokat, ami a bulvármédia számára érdekes lenne. Nem keveredek verekedésbe, nem vertem meg senkit és engem sem vertek meg” – magyarázta a Velvetnek a valóságshow-veterán. „Eléggé mozgalmas volt ez az egész Való Világ történet. Csomó minden történt, csomó minden kirobbant, úgyhogy most, hogy ennek az őrületnek vége, fogtam magam és megint dolgozok, végzem a munkámat az RTL Klubnál, hétvégén pedig a Balatonon vagyok.” (Hogy pontosan milyen munkát bízott a csatorna az exvillalakóra, az titokszerződés miatt nem derült ki.)

Knizner Péter meglátása szerint népszerűségük leáldozott, a haknizások ugyanis alább maradtak. Amikor véget ért a Való Világ, VV Attilával mászkáltak mindenfelé, de most már alig vannak felkérések, na meg ők sem mennek utána a dolgoknak. „Attila elvan a saját kis világában, én meg inkább normális munkát végzek. Nem feltétlenül megterhelő kislányokkal pózolni vidéki diszkókban, de ezek a mókák eddig tartottak: négy hónapig.”

Csajozás területén viszont még mindig pozitívak a visszajelzések, annak ellenére, hogy a műsorból kiderült, az exjátékos igyekszik és szeret is kihasználni minden lehetőséget. VV Péter ezzel kapcsolatban így fogalmazott: „Nekem a csajozás sose volt probléma, maximum én csináltam belőle problémát magamnak azzal, ha túlvállaltam magam. A Való Világ nagyon sokat segített, nagyon sok mosolyt és telefonszámot kapok, a rosszfiú imidzs és üzemmód azt a hatást váltja ki, hogy mindig van jelentkező arra, hogy majd jól megváltoztatnak. Egyébként nyitott vagyok erre is, tök szívesen megváltoznék bárki kedvéért is.”

Nem lesz hülye újabb showba jelentkezni

Bár a Való Világba valóságshow veteránként jelentkezett, most már meghúzta a határvonalat, és mint mondta, szerinte mentális problémát jelentene, ha újabb műsorba jelentkezne. „Maradjunk annyiban, hogy most biztos kihagyok pár évet, aztán majd, ha a következő ilyen játék egy elfekvőben játszódik, hetven évesen majd megpróbálok versenyben maradni vagy kiesni. De nem, nem hiszem, hogy a jövőben belevágnék egy újabb valóságshow-ba, most jó időre kijátszottam magamat” – szögezte le.