Habár az Éden hotelt is megjárt Fekete Tünde nyolc éve dolgozik modellként, zavarba jött attól, hogy egy másik lánnyal fotózzák meztelenül. A Playboy augusztusi címlapjára az Év Playmate-je választás második és harmadik helyezettje került, és igen, mindkettő plasztikáztatta a mellét, és mindkettőnek van pasija.

"Nagyon zavarban voltam az elején, de aztán Bettikével megoldottuk, zökkenőmentes volt a fotózás, nagyon sokat nevettünk, próbáltuk humorral elütni a dolgot" - számolt be a Velvetnek az augusztusi Playboy-címlap fotózásáról Fekete Tünde, az Év Playmate-je választás harmadik helyezettje. A 29 éves Fekete egyébként nyolc éve modellkedik, és megjárta már az Éden hotelt is, igaz, onnan az elsők között kiszavazták. Habár akkor azt mondta, nem vágyik a címlapokra, jelentkezett a playmate-versenyre, azt mondja, azért, mert szerette volna, ha modellként ismerik meg az emberek. Valóságshow-szereplőnek lenni meg más.

Amerikába vagy Mexikóba vágyna

A munkái megszaporodtak, amióta helyezést ért el a versenyen, valamint hangsúlyozta, folyamatosan keresi A Média, hívják fotózásokra, rendezvényekre, szóval megérte. "Továbbra is fenntartom, hogy igaz, jártam már külföldön, és Európában is dolgoztam többször, Amerikában még nem voltam, ezért szeretnék kimenni. Meglátjuk, most várok egy pár visszajelzést, de semmit nem akarok mondani, amíg nincs a kezemben a repülőjegy."

Az is kiderült, hogy a playmate-et csak a leszbiközeli élmény zavarta, vetkőzni szeret, nagyon. Korábban is készült már róla aktsorozat, de azt mondja, az sehol nem jelent meg. "Szeretném erősíteni ezt a vonalat, és remélem, hogy a Playboy-megjelenés révén Amerikában is lesz majd lehetőségem erre. Most lehet, hogy Mexikó irányában lesz valami lehetőség, de még ez sem biztos egyelőre."

Fekete azért hozzátette, a teljes aktnál jobban szereti a fehérneműs fotózásokat, mert akkor mutat is, meg nem is. És egyébként is, alapvetően zárkózottabb természetnek tartja magát. "Tudom, ezt így nem gondolnák az emberek, mindig jót nevetnek ezen. De én abszolút zárkózottabb vagyok, és nemcsak a párkapcsolatomban, hanem a baráti társaságomban is nehezen oldódok" – ismertette a működését.

Szilikon pipa, pasi pipa

A mellét ő és a második helyezett, Bűti Bettina is megplasztikáztatta, de egyikük sem a verseny miatt döntött a beavatkozás mellett. "Zavart, hogy semmi mellem nem volt, ha lett volna, azt sem operáltattam volna meg" – magyarázta az -je választás második helyezettje, aki a Playboy-versenyt megelőzően még félaktfotózáson sem vett részt.

"Attól féltünk, hogy leszbikus jellegű képek készülnek majd, jeleztük is, hogy ezt nem igazán szeretnénk. Szerintem nagyon ízléses, elegáns lett az egész, a vőlegényemnek is tetszik, bár annak nem igazán örült, hogy jelentkeztem a versenyre" – mondta még Bűti, aki elsősorban azért indult, hogy tuningolja az önbizalmát, és hogy megalapozza a karrierjét személyi edzőként. Végül is, az akt épp jó erre.

Nemcsak neki van kapcsolata: Fekete Tünde három és fél éve van együtt a fiújával, aki bár féltékeny, megbízik barátnőjében. "Hál' Istennek támogat, aztán amikor úgy látja, hogy elvonja a figyelmemet a siker, akkor megpróbál visszarángatni, hogy ez már nem én vagyok, és legyek inkább a régi Tünci" – fogalmazott Fekete, aki ha kapna egy jó ajánlatot, akár ki is költözne az Egyesült Államokba. Persze, a pasijával.