Az egyik népszerű brit férfimagazin a kedvenc nagymellű modelljeivel újraértelmezte az olimpiát. Itt csak egy versenyszám van: a legjobb mellé. Önnek melyik versenyző jön be a leginkább?

A Nuts! brit férfimagazin az évek alatt megalkotta a szinte tökéletes férfimagazint. Mindenféle sallangoktól mentes, nincsenek benne hosszú, unalmas, komolykodó cikkek, csak rengeteg segg, mell, és rövid írások piákról, filmekről és nőkről. A magazin ráadásul nem is hírességeket vetkőztet, hanem saját modellgenerációt nevelt fel, a megszokottnál nagyobb, általában természetes mellű, a lehető legtöbb irányból kerek nőkből álló csapatot.

Közülük is a kedvenceikkel értelmezték most újra az olimpiát, és megalkották a mellimpiát, ahol csak egy versenyszám van: a legjobb mellé. Döntsön, kinek a melle jön be a legjobban?

Emma Glover

Emma Glover Essexben született, de azon túl, hogy 25 éves és glamourmodell, szinte semmit sem tudni róla. Az biztos, hogy ő is a Nuts, valamint az igen hasonló Loaded magazin nagy kedvence, és a brit glamourmodellek többségével ellentétben ő a szilikonmellek híve

Holly Peers

A 25 éves modell Manchesterből származik, 2009-ben kezdett modellkedni, de ne a kifútókra gondoljanak. Igazi glamourmodell, aki csak vetkőzik. Sok társához hasonlóan ő is a Sun legendás harmadik oldalán tűnt fel, majd a Nuts gyorsan felfigyelt rá. 2010-ben a Nuts a százas listáján a hatodik legjobb bombázónak választotta.

Leah Francis

A brit glamourmodellek hagyományaihoz híven ő is alapvetően a Nutsnak szokott vetkőzni, valamint a Zoo magazinnak. A változatosság kedvéért ő is 25 éves. Southamptonból származik, és annyit érdemes még róla tudni, hogy a 70F-es melleit tavaly 75H-s mellekre nagyobbíttatta.

Lucy Collett

Ő a csapatban a legfiatalabb, mindössze 23 éves, de talán a legismertebb annak köszönhetően, hogy tavaly ő nyerte meg a Sun legjobb harmadik oldalas lányának járó címét. Nem sokkal később már a Zoo magazin címlapján szerepelt, amiben négyoldalas anyagot is közöltek a mellmutogatás előtt a Warwick kastélyban dolgozó lánnyal.