Jó négy hónap alatt kilenc magyar híresség házasodott meg, és ugyan többségük próbálta titokban tartani, úgyis kiderült. A friss házasok között van Peller Mariann, Csányi Sándor, Balogh Edina és Király L. Norbert is, utóbbi mindössze pár hónap együttjárás után döntött úgy, hogy elveszi barátnőjét, aki az igen kimondásakor már több hónapos terhes volt. Önök mit gondolnak, melyik házasság tart a legtovább? Igen-igen, tudjuk, mind egy életre szól, de mégis.

1. Csányi Sándor és Tenki Réka

Csányi Sándornak Pokorny Lia volt az első szerelme és az első felesége is, aztán 2006-ban, hat év után elváltak. A szakítás okáról egyik fél sem nyilatkozott a sajtónak, egyes hírek szerint a színész Erdélyi Tímea miatt hagyta el az asszonyt és közös fiukat, Misit, de felröppentek olyan pletykák is, hogy Pokorny lépett félre. Csányit később több alkalommal is látták exe társaságában, majd Juga Veronikát villantotta meg egy partin. Tenki Rékát, a Nemzeti Színház újdonsült tagját két év együttélés után vette feleségül teljes titokban, a média kizárásával.

2. Bebe és az ő Katája

A Blakk II Black frontembere korábban már próbálkozott házassággal, táncosnő menyasszonyával akkoriban már ki is tűzték a lagzi időpontját, ám a nagy nap előtt közölték, elhalasztják a dolgot. Az egykori pár akkor ezt a lépést azzal magyarázta, hogy kicsinek találták a helyszínt, ám nem sokkal később külön utakon folytatták. Jelenlegi asszonyának kezét Bebe decemberben kérte meg, és most nyáron gyorsan el is vette, Csányiékhoz hasonlóan titokban.

3. VV Dadi Eszter és Morvai Imre

A VV5 exjátékosának kezét pár hónap után kérte meg építkezési vállalkozó pasija, aki negyven éves, VV Eszter meg harminc, így egyikőjük se látta értelmét annak, hogy halogassák a házasságot. Bíznak egymásban, az ösztöneikben, érzéseikben, így júliusban egybe is keltek. A csajt amúgy nem egy kimondottan feleség-típusnak ismerhette meg az ország, bevállalta a szwinger klubot is, a villában pedig bármikor összeszűrte volna a levet Cristofellel.

4. Éden Járvás Levente és gyermeke anyja, Sarah

A jászkarajenői focista a lerészegedéseivel és hányásaival vált ismertté az Éden Hotelben, szabadulása után pedig – mindössze 22 évesen – gyereket csinált csajának, Sarahnak. A baba június elején jött világra, az exvalósághow-szereplő pedig csak a szülés után vette feleségül gyereke anyját. Nagy felhajtást ők sem csináltak, a sajtó is csak a Facebookról értesült a házasságról.

5. Király L. Norbert és születendő gyermeke anyja

Király L. Norbiékat is hajtotta a tatár, ők meg sem várták, hogy útban lévő gyerekük megszülessen, még azelőtt összeházasodtak. Az X-Faktor énekese tavaly augusztusban jött össze 19 éves benzinkutas barátnőjével, majd hat hét együttjárás után úgy érezték, őket a sors egymásnak rendelte, ezért az énekes meg is kérte a lány kezét. Februárban az is kiderült, hogy jön a gyerek, úgyhogy egy gyors esküvővel le is rendezték a problémát.

6. Valkó Eszter és Radócz Péter

Valkó Eszter kezét pasija nyolc hónap együttjárás után kérte meg, a műsorvezető korábban évekig szingli volt. A frissházas asszony egy házibuliban ismerte meg Radócz Pétert, aki később megkereste egy közösségi oldalon, levelezgettek, randi következett, majd nagy szerelem. A pár a lagzit nem aprózta el: százhúsz fő mulatott a sóstóhegyi Tüskevárban.

7. Balogh Edina és Som Krisztián

Balogh Edina, a Barátok Közt Kingája két évvel ezelőtt még Mártha Imrével, a Magyar Villamos Művek (MVM) egykori vezérigazgatójával járt, de ez a kapcsolat csak pár hónapig tartott. A szakítás után nem sokkal a sorozatszínész készen is állt egy újabb kapcsolatra, Som Kriszitánnal jött össze, aki a sorozat főcímdalát, és a Kis Vuk című rajzfilm betétdalait is szerezte.

Ön szerint melyik házasság tart legtovább?

Végük ők is idén tavasszal (mivel az olimpikon nyáron senki kedvéért nem hajlandó öltönyt húzni), egy inárcsi panzióban keltek egybe, összesen száz embert hívtak meg.

Bárdosi Sándor és Móri Ildikó

Bárdosi Sándorék esküvője korábban tavaly őszre volt betervezve, de a pár elhalasztotta az eseményt, mert valami miatt akkoriban nem volt kedvük a dologhoz. Végük ők is idén tavasszal (mivel az olimpikon nyáron senki kedvéért nem hajlandó öltönyt húzni), egy inárcsi panzióban keltek egybe, összesen száz embert hívtak meg.

9. Peller Mariann és Juni György

Titokban ment férjhez Peller Mariann is a nála 12 évvel idősebb barátjához, a főszerkesztőként dolgozó Juni Györgyhöz. A műsorvezető tavaly, az Összeesküvők döntőjében jelentette be, hogy a férfi megkérte a kezét: épp a taxihoz sietett, amikor nekiszegezték a kérdést. Gyors esküvő volt mindössze 11 fővel, ezért sokan sejteni is vélték, hogy Peller terhes, és igazuk volt, azért a sietség.