Miley Cyrus nemrég fodrásznál járt egy mininadrágban, amit meg is örökített. Az eredmény, itt jobbra látható. Az énekesnő nagyon rövidre, úgynevezett pixie-re vágatta a haját, amivel egy csomó híres emberre, illetve egy állatra is elkezdett hirtelen hasonlítani. Ön szerint kikre hasonlít? Az énekesnő új hajáról még Twitteren talál egy pár képet.

Agyness Deyn

Agyness Deyn szupermodell sokáig a nagyon fiús frizurákat részesítette előnyben. Mostanában azért már egy kicsit hosszabb frizurákban jár, illetve a létező legtöbb színt igyekszik kipróbálni, de volt néhány éve, amikor a szőke, rövidre esküdött.

HasonlítNem hasonlít

Annie Lennox

A Eurythmics énekesnője, Annie Lennox a híres zenekarának idején általában Cyrusénál rövidebb hajat viselt, de voltak időszakok, amikor egy kicsit hagyta lenőni az ikonikusan rövid frizurát.

HasonlítNem hasonlít

Carey Mulligan

A Drive című filmből megismert színésznő, Carey Mulligan régóta a rövid haj pártján van, de inkább csajos vonalról közelíti meg, az esetek többségében nem annyira fiús, mint Miley Cyrus.

HasonlítNem hasonlít

Chynna Phillips

Chynna Phillips egy közepesen híres éneksenő, színésznő, leginkább úgy könnyű beazonosítani, hogy ő a The Mamas & The Papas énekeseinek lánya. A 90-es évek közepén ő is próbálkozott a rövid hajjal, de azóta visszatért a tőle korábban megszokott középhosszúhoz.

HasonlítNem hasonlít

Damon Albarn

Miley Cyrus frizurája Damon Albarntól a Blur, majd később a Gorillaz vezérétől leginkább a loncsosságát kölcsönözte. Bár, Albarn ezen a képen magához képest egészen jól fésült.

HasonlítNem hasonlít

Egy alpaka

Az alpakák általában nem járnak fodrászhoz, természetesen van olyan szép frizurájuk, mint Cyrusnak.

HasonlítNem hasonlít

Kelly Osbourn

Ozzy Osbourne lánya, Kelly nagyon szereti váltogatni a frizuráját. Mostanában hosszú, lilás színű a haja, de néhány évvel ezelőtt ő is teljesen odáig volt a rövid, nagyon szőke hajért.

HasonlítNem hasonlít

Madonna

Gyakorlatilag nincs olyan frizura, amivel Madonna a hosszú pályafutása alatt ne rendelkezett volna. Talán csak raszta nem volt. A 80-as évek közepén, amikor még Sean Penn volt a párja, például majdnem hasonlóan rövid haja volt, mint most Cyrusnak.

HasonlítNem hasonlít

Marie Fredriksson

A 80-as, 90-es évek másik nagyon híres rövid hajú énekesnője a Roxette tagja volt. Marie Fredrikssonra is a Cyrusénál valamivel rövidebb haj a jellemző, de Lennoxhoz hasonlóan ő sem volt mindig szinte kopasz.

HasonlítNem hasonlít

Michelle Williams

A Dawsonból kitört színésznő, Michelle Williams néhány évvel ezelőtt tért át a szőke, hosszú hajról a szőkésbarna rövidre. Mulliganhez hasonlóan, legtöbbször ő is a csajos frizurákat részesíti előnyben, de van, amikor enged a szigorúan lenyalt stílusból.

HasonlítNem hasonlít

Robyn

Az énekesnő, Robyn annyira összeforrt már a rövid, szőke hajával, hogy amikor ránéztek a szerkesztőségben a Miley Cyrusról készült új képekre, szinte mindenkinek egyből Robyn jutott róla eszébe.

HasonlítNem hasonlít