Lindsay Lohan a mamájával volt a tengerparton, ahol a lesifotósok elkészítették róla az eddigi talán legelőnytelenebb sorozatát. Lohan szinte mindegyik képen valamilyen torz képet vág, ami nem az ő hibája, viszont meglehetősen rosszul választott magának ruhát. Olyan, mintha egyszerre lenne magához képest öreg és szakadt.

Lindsay Lohan idén áprilisban még olyan anyagi gondokkal küzdött, hogy árulta a ruháit, de augusztusra szépen összekapta magát. Köszönhetően az idei nagy filmszerepének és a Playboy-fotózásnak, a pletykák szerint nagyjából kétmillió dollárt (450 millió forint) hozott eddig össze idén, ami szép teljesítmény.

Ennek ellenére a róla készült legújabb képek alapján nem lehet megmondani, hogy egyenesbe jött volna. A színésznő az anyjával, Dana Lohannel ment el egy kicsit lazítani a malibui tengerpartra, de szinte csak előnytelen képek készültek róla.

Az egy dolog, hogy szinte mindegyik fotón előnytelen képet vág, ez nem az ő hibája, inkább a fotósok lőtték olyan pillanatokban a képeket, amikor nem címlapokra illő mosolyt mutatott. De az előnytelen mimika nem lenne elég a ciki sorozathoz, nagyon kell hozzá Lohan szerelése is, amire nehéz szavakat találni.

Egy köldökig felhúzott farmersort, hozzá a mellét bénán megtámasztó bikinifelső, az egész tetejébe pedig egy sehova sem illő kalap. Ráadásul vagy nagyon előnytelenül áll rajta a nadrág meg a nagyibugyis, retro fürdőruhaalsó, vagy felszedett egy pár kilót, mindenesetre furcsán kikerekíti a hasát a szett.

Néhány képen pedig olyan, mintha a saját anyja lenne, de legalábbis nem egy 26 éves, fiatal színésznő. Különösen akkor néz ki elég rosszul, amikor szaladgál a homokban.