Pucérkodást nélkülöző, viszont szexi favágót és a Mátrát magában foglaló klipet forgatott Kustánczi Lia. Aki egyébként egy zsúfolt agyú írónőt alakít a videóban. Nemzetközi irányba akart menni.

“A klip története szerint egy nagyon elfoglalt írónő vagyok, akinek határidőre kell leadnia egy könyvet, de nem tudom, mert zsúfolt az agyam, és elegem van mindenből. Elmegyek egy golfklubba, ahol ott van Norbi két csinos hölggyel, és megtetszünk egymásnak” – vázolta fel a Velvetnek új klipje történetének egy részét az egy ideje DJ-ként dolgozó Kustánczi Lia, aki azzal keltett feltűnést, hogy a mérsékelt sikerrel lefutott Összeesküvőkből ismert/nem ismert Norbival pózol a promóciós képeken, ráadásul utóbbi meztelenül simul hozzá a túl sok ruhát szintén nem viselő Kustánczihoz.

A klipben egyébként nincs meztelenkedés, viszont szerepel a Mátra és egy szexi favágó is, minket azonban sokkal jobban izgatott, miért pont Norbit meztelenítették le: “Norbi egy kedves ismerősöm gyerekkori barátja, ő ajánlotta. Érdekes szerepet vállalt a klipben, mert beleesik a tóba, és zseniálisan játszotta. Mivel helyes és sármos fiú, ezért jól beleillett a koncepcióba.” A meztelenkedős rész már inkább a figyelem miatt jött létre: “Szerettünk volna olyasmit, ami egyedülálló. Ha megnézed Rihanna új kampányfotóit, hasonlítanak egymásra a mieink, pedig ez két hónapos sztori nekünk. Nemzetközi irányba akartunk menni, a számot és a videót is erre szántuk. Az énekesnők többsége szereti a provokatív meglepetést, de én már nem nagyon akarok vetkőzni, ezért gondoltuk, hogy egy tetovált férfi van mellettem” – mondta Kustánczi, akiben sajnos fel sem merült, hogy esetleg ő is lehetne meztelen.

Eközben persze halad a karrier, itthon és külföldön is: “Sokat dolgozok, most voltam Törökországban, de előtte Albániában, Brazíliában és Nagy Britanniában is felléptem. Libanon érintett meg a legjobban, de most például megyek vissza Törökországba, mert ott nagyon megkedveltek. Itthon is egyre jobban elfogadnak, minden héten csinálok valamit” – büszkélkedett sikereivel.