Kate Middletonnak inkább Harry, mint Vilmos herceggel kéne fotózkodnia. Előbbivel ugyanis állandóan vihorásznak, míg férje határozottan szigorú benyomást kelt. Nem így gondolja? Nézze meg képeinket, és szavazzon!

Katalin hercegnéről rengeteg fotó készül a hivatalos elfoglaltságain, amelyeken általában férjével, vagy a brit uralkodócsalád más tagjaival örökítik meg. A Velvet már kismillió fotót közölt Kate Middletonról, fel is tűnt rajtuk valami: ha Vilmos herceggel mutatkozik rajtuk, általában elég fancsali képet vág. Olykor előkerül egy-egy erőltetett mosoly is, de nézzék meg inkább.

Mint az a fenti galéria legvége is bemutatja, hál' Istennek azért a hercegi pár sem szomorú mindig együtt, na de mégis ez a ritkább változat. Ellenben ha a sógora, Harry a közelben van, Katalin máris nevet, sugdolózik, mosolyog. Természetesen erről is van egy galériánk.

Kivel fotózkodjon Katalin?

Végül pedig, hogy fokozzuk az izgalmakat, íme az a helyzet, amikor a hercegné mindkét férfivel egyszerre fotózkodik. Fancsali Kate vagy Vigyori Kate győz? Galériánkból természetesen kiderül. Mi pedig kénytelenek vagyunk feltenni a kérdést: melyik herceggel kéne a jövőben többet megjelennie a hercegnének? Vilmossal, aki a férje, de elég savanyújóska, vagy Harryvel, aki csak sógor, de mégis feszt vihogásra készteti Katalint? Kattintson, szavazza meg, a képi támogatás biztos elég volt.