A színész még szomorúbbnak és elesettebbnek tűnik, mint eddig, ezért sokan ajánlanak randit neki. Köztük van? Kate Upton például igen.

Robert Megcsalt Pattinsont a celebvilág, meg a celebeken túli világ is nagy erőkkel sajnálja, sokan pedig ezt tartják a lehető legjobb alkalomnak arra, hogy lecsapjanak az elszinglisedett színészre. Vannak, akik szinte szakszervezetbe tömörültek: az I'll Go Out With YOu, Rob! (randizok veled, Rob!) nevű Facebook-csoport ugyan egyelőre csak negyvenkilenc tagot számlál, de ha úgy vesszük, hogy a Twilight rajongóinak legalább fele nő, az máris ötmilliót ad a számhoz.

Igaz, ez a bő ötmillió fiatal nő javarészt nem celeb, márpedig egy Pattinson-kaliberű, A-listás hollywoodi celeb azért javarészt ilyeneket szed fel. Jobb esélyekkel indul például Kate Upton, aki a Life&Style-nak azt mondta róla, „talán kicsit félnék egy vámpírtól, de igen, elég helyes!", az Examiner értesülései szerint pedig tényleg nagyon vonzónak találja, erről pedig barátainak is beszélt már.

Az OK! magazin szerint Rihanna rendszeresen küld Pattinsonnak vicces és szexi sms-eket (nehezen tudjuk elképzelni, talán meztelenül kancsalít?), hogy felvidítsa. Egyik barátja szerint egy közös havertól kapta meg a számát, de az utóbbi években már többször is találkoztak rendezvényeken, az énekesnő pedig nagyon helyesnek találta őt.

Fontos még Katy Perryről is szót ejteni, aki Perez Hilton szerint a botrány kirobbanása óta szívesen lelkizett a színésszel - ráadásul együtt vacsoráztak tegnap, amikor kiderült, hogy Perry és John Meyer szakítottak, már ha egyáltalán jártak valaha.

És ott vannak a haverok is

Vannak, akik nem randit, hanem zokogásra alkalmas vállat ajánlottak fel a színésznek: a

Sunázná Pattinsont?

ShowbizSpy szerint Leonardo Dicaprio már a botrány kirobbanásakor egy néhány napos kanbulira hívta a színészt, akiről nem tudni, elfogadta-e a meghívást. Az viszont biztos, hogy közös barátjuk, Reese Witherspoon farmján eltöltött néhány napot, amikor magányra és megnyugvásra vágyott.

Meg persze Stewart

Miközben az Examiner szerint Pattinson idegi alapon visszaszokott a cigire, a RadarOnline arról ír, hogy Kristen Stewart nemcsak szerelmes levelek írogatásával kívánja nyilvánvalóvá tenni szerelmét. Az énekesnő ugyanis a szakítás óta először e hét elején mutatkozott nyilvánosan, méghozzá exfiúja Baltimore Orioles sapkájában és hátizsákjával tűnt fel, és azt az aranygyűrűt is viselte, amelyet tőle kapott. Sok eredményt mondjuk nem ért el: Pattinson, egyik neve elhallgatását kérő közeli ismerőse szerint, nem teljesen érti, mit akart ezzel Stewart sugallni. Amiből persze azt a következtetést is levonhatjuk, hogy Pattinson alapvetően nem a brilliáns elméjéről híres.

Az eddigi legérdekesebb elméletet azonban a KTAR szerzője, Joe Huizenga írta meg. Gondolatmenete furcsa kitérőkkel, de arra épül, hogy az egész félredugás-szakítás-nyüsszögés történet úgy kamu, ahogy van.

„Komolyan? Beveszitek? Megcsalta Pattinsont, és most az összeomlás szélén van? Mire fel? A

Kamu az egész?

srác, aki a feltételezett viszony másik szereplője, hozzá képest alig kap megvetést? Hmm... nekem ez nem tűnik annyira hihetőnek."  Szerinte arról van szó, hogy november közepén mutatják be az utolsó Alkonyat-filmet, amelynek népszerűsítéséhez jól jönne egy nagy egymásratalálás, addig meg folyamatosan a címlapokon kell tartani valamelyik főszereplőt. A végén mindenki jól jár: a filmet is megnézik, a szerelmesek boldogok, a rajongók meg készíthetik a százas csomag papírzsepit.