Az exmegasztáros új klipjét forgatta a napokban, amiben most új oldalát ismerhetjük meg bizarr helyszíneken és ruhákban. Hiennek a forgatás alatt ráadásul annyira bejött a testfestés, hogy nemsokára tetoválással lepi meg magát.

Második önálló dalához, a Who Matters című számához forgatott a napokban klipet Hien, aki 14 évesen debütált a Megasztárban négy évvel ezelőtt. A dalt az azóta felcseperedett énekesnő már korábban, cirka egy éve írta, a szöveget pedig a vietnami származású Hien elképzelése alapján Király Viktor hozta össze.

Szélsőségesnek tartja magát

„Egy párkapcsolatot mutat be, aminek a mondanivalója az, hogy csak mi számítunk, és nem kell másokra hallgatni. A klipben kicsit a nőiesebb, vadócosabb énemet mutatom meg, de semmiképp nem közönségesen. Stílusban és dizájban pedig szerintem olyan lesz a végeredmény, amilyet még nem láttam más klipekben” – magyarázta Hien, aki a pincejelenetben egy lakk szerelést is magára húzott.

Az énekesnő nagyon szélsőségesnek tartja magát, amibe beletartozik az is, hogy szeret vad és szexi lenni, de mindezt úgy, hogy ezzel azonosulni is tudjon. „Amikor leültünk megtervezni a klipet, nekem az volt a kérésem, hogy legyen lenyűgöző, meghökkentő és különleges, hogy ha valaki leül elé, ne gondolkozzon, csak élvezze a hatását.”

A videóban Hien testét különféle rajzok díszítik, ennek kapcsán pedig a volt megasztáros elmondta, ugyan már régebben is gondolkodott tetováláson, a forgatás alatt határozott úgy, hogy minél előbb meg is csináltatja végre. „Már a jövő héten varratok magamra valamit olyan helyre, amit, ha nem akarok megmutatni, akkor el tudom takarni” – magyarázta. 

  Az énekesnő több mint egy éve együtt van egy másik exmegasztárossal, Caremellel, bár a Blikk információi szerint szakítottak. A duett már akkor tervbe volt véve, amikor még nem is jártak együtt. „Csak hát mindkettőnknek nagyon sok munkája van, amit össze kellene egyeztetni. Egyszer biztosan összejön, de nem tudnám megmondani, hogy mikor” – tette hozzá Hien.