Mostanában leginkább azt tudhattuk csak meg az énekesnőről, hogy finoman fogalmazva is formás, és ez nem változott sokat. Egy interjúban viszont elmondta, hogy mennyire szereti kombinálni a csipkét a farmerral, illetve hogy végre új albumot is megjelentet, még idén.

Christina Aguilera mostanában rengeteg nem kívánt figyelmet kapott, leginkább ingadozó testsúlya miatt, ám azt nyilatkozta a Lucky magazinnak adott interjújában, hogy jobban szereti a mostani, kerekebb alakját – írja a Daily Mail. Mindez azért érdekes, mert annak ellenére, hogy ezt mondta a magazinnak, a címlapon mintha lefaragtak volna egy keveset az énekesnő derekából, melléből és arcából.

A nagyon szőke énekesnő egy kigombolt farmeringben pózol a címlapon, megvillantva egy kevéskét a fekete melltartójából a következő felirat alatt: “Tedd tökéletessé alakod!” Kissé irónikus. “Mindig az volt a cél és a lényeg, hogy nagyon vékony legyek, most viszont végre élvezem, hogy van fenekem és mellem, amit természetesen szeretek is megmutatni” – nyilatkozta az elégedett Aguilera a magazinnak. Még tanácsot is adott a hasonlóan formás nőknek, mégpedig hogy "viseljék" megfelelően alakjukat, és sugározni fognak a magabiztosságtól.

A Voice zsűritagja azt az óriási titkot is elárulta, hogy imádja a farmert a csipkével kombinálni. Emiatt örült is a ruháknak, amiket a fotózáson viselt. Szerinte a farmer klasszul ellensúlyozza a csipkét, de kétszer is fontolják meg, hogy követni akarják-e az énekesnő divat-tanácsait. Aguilera a 90-es évek végén futott be a popszakmában énekesnőként, miután 1993-ban már a Mickey Mouse Club műsorában énekelt többek között Britney Spears-szel és Justin Timberlake-kel együtt. “Amikor fiatal vagy, könnyen befolyásolják az ízlésed. A lemezkiadónál is volt két nő, akik mindenáron Barbie babának akartak öltöztetni engem. Utáltam” – mesélte el Aguilera az óriási traumát, ami úgy néz ki, mégis csak hatással volt az öltözködésére, ami ízlésesnek sosem volt nevezhető.

Meg fognak lepődni, de Christina Aguilera nem véletlenül szerepelt most címlapon. Még ebben az évben megjelenteti új albumát, aminek egyelőre nincs címe, de egy klip már készül hozzá. Annyit viszont elmondott a készülő lemezről, hogy azok, akik szerették a Fighter című albumát, ezt garantáltan imádni fogják, főleg mert 30 éves nőként végre megmutatja benne függetlenségét. Ideje volt, és epekedve várjuk.